Jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšie kráľovské bábo je na ceste! Kráľovná Alžbeta II. by mala už ôsme pravnúča
Zdielať na

Ďalšie kráľovské bábo je na ceste! Kráľovná Alžbeta II. by mala už ôsme pravnúča

Archívna reportáž

Päť rokov po svadbe sa zdá, že rodinka bude kompletná

Z britskej kráľovskej rodiny prišla radostná správa! Princezná Eugenie (32) a jej manžel Jack Brooksbank (36) sa stanú v lete rodičmi druhého dieťatka. Správu zverejnila nadšená nastávajúca mama na sociálnej sieti cez veľmi milú fotku.

​K trom deťom Kate a Williama, dvom deťom Meghan a Harryho a po jednom potomkovi princezien Beatrice a Eugenie privedie mladšia z dcér princa Andrewa na svet v lete už ôsme bábo, ktoré by bolo pravnúčaťom kráľovnej Alžbety II. Pochopiteľne, aj ono sa zaradí do zoznamu potenciálnych nástupcov trónu, no až na 13. miesto.

Eugenie, dcéra škandalózneho princa Andrewa a nemenej kontroverznej Sarah, vojvodkyne z Yorku, uviedla, že pôrod očakáva o niekoľko mesiacov. "Sme nadšení, že sa môžeme podeliť o to, že toto leto pribudne do našej rodiny nový prírastok," napísala na Instagram, no už nedodala či to bude chlapec alebo dievča. To je ale v kráľovskej rodine zvykom, že sa vopred ďalšie detaily nezverejňujú.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Eugenie a Jackovi sa vlani narodil syn August Philip Hawke Brooksbank. Onedlho bude mať dva roky, narodil sa 9. februára 2021. Práve on je hlavnou hviezdou fotky, ktorou princezná zvestovala radostnú novinu, keď jej rozkošne objíma bruško a zdá sa, že dáva súrodencovi aj pusu. August sa narodil cisárskym rezom z dôvodu princezninej detskej operácie skoliózy chrbtice a nieto pochýb, že rovnako príde na svet aj jej druhé dieťa.

Pre ženu

Najčítanejšie