Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čo je to za záhadnú zmenu?! Odkedy je z Kate princezná je z nej iný človek!
Zdielať na

Čo je to za záhadnú zmenu?! Odkedy je z Kate princezná je z nej iný človek!

Archívna reportáž

Niet pochýb, že manželka princa Williama sa už dávno zhostila svojej úlohy po jeho boku naozaj skvelo. Po tom, čo sa stala Kate po nedávnom skone kráľovnej Alžbety II. (†96) princeznou z Walesu, si podaktorí všimli, že sa zmenila. Tento titul mala aj zosnulá princezná Diana (†36), ktorá prirástla k srdciam ľudí na celom svete ako "kráľovná ľudských sŕdc". Pre manželku prvého následníka trónu je to iste veľký záväzok.

Je pochopiteľné, že kým Kate Middleton (40) vydajom za princa Williama (40) vstúpila do britskej kráľovskej rodiny bola z jej novej úlohy spojenej s kráľovskými povinnosťami trochu nervózna. No rýchlo sa učila a dalo sa pozorovať ako v priamom prenose, akými zmenami prechádzala. Potvrdzuje to aj uznávaná odborníčka na reč ľudského tela a komunikáciu, Judi James. Ku Kate sa po tom, čo sa stala princeznou z Walesu, vyjadrila pre britský denník Mirror"Tlak by mohol spôsobiť, že sa u nej prejavia určité známky úzkosti, ba dokonca syndróm podvodníka, ale opak je pravdou," vyjadrila jej odborníčka obdiv.

Princezná z Walesu postúpila v hierarchii monarchie ako budúca kráľovná, čo si iste veľmi dobre uvedomuje. Spolu s manželom sú stále na očiach verejnosti a to ju núti k tomu, aby sa snažila naplniť ich predstavy o ich dokonalej kráľovskej manželke. Tou sa stala teraz Camilla, manželka kráľa Karola III., na odporúčanie zosnulej kráľovnej Alžbety II. Kate má teda zatiaľ dostatok času, aby sa pripravila ju raz nahradiť. Zmena správania sa u nej prejavila okamžite. "Je oveľa nezávislejšia. A často pôsobí oveľa sebavedomejšie, keď pracuje sama, ako keď je s Williamom. Jej prejavy sú teraz na míle vzdialené od váhavého a trochu zdržanlivého štýlu, ktorý mala doposiaľ. Čiastočne ju mohol posilniť aj nedostatok sebaistoty novej kráľovnej a jej nedostatok túžby byť v centre pozornosti," hodnotí situáciu odborníčka aj s odkazom na Camillu, ktorá skutočne nepôsobí ani zďaleka tak sebaisto, ako Kate.

Pozrite si zábery Kate ešte pred manželstvom s princom Williamom:

Kate Middleton počas viac ako desiatich rokov na očiach verejnosti výrazne menila aj svoj štýl obliekania. Ako vojvodkyňa z Cambridge s pôvabom reprezentovala monarchiu. Ako novopečená princezná z Walesu svoj šatník mení opäť. Zjavne sa to ukázalo na jej nedávnej ceste s princom Williamom do Bostonu. Počas dvoch dní tam si princezná obliekla sedem outfitov, s vyvrcholením na slávnostnom podujatí pri príležitosti odovzdávania ceny Earthshot, ktorá sa od roku 2021 udeľuje piatim víťazom za ich prínos k environmentalistike. Obliekla si tam nádherné zelené šaty s odhalenými ramenami, ktoré jej veľmi svedčali. "Milujem Catherine v siluete bez zahalených ramien, je to odhaľujúce, ale stále kráľovské," mieni módna redaktorka Melissa Singer. Je celkom jasné, že keď sa William stane kráľom, lepšiu manželku si už po boku ani nemohol želať.

Kate Middleton do kráľovskej rodiny zapadla veľmi rýchlo, noblesa a dokonalý štýl je jej poznávacím znamením:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie