Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krásna princezná Charlene prekvapila novým účesom! Je aj TOTO signál rebélie..?
Zdielať na

Krásna princezná Charlene prekvapila novým účesom! Je aj TOTO signál rebélie..?

Archívna reportáž

Častá zmena účesov a odtieňov farby vlasov monackej princeznej Charlene (44) sa môže javiť jedným ako znak jej zmyslu pre módu a štýl, pre druhých zas symbolizuje stav jej duše a skrytú výzvu, alebo rovno formu rebélie. Akokoľvek to je, treba uznať, že manželka vládcu Monaka, princa Alberta II., je napohľad krehkou, neprehliadnuteľne krásnou ženou, na tvári ktorej vidieť jej pocity. Nebolo možné prehliadnuť jej smútok, ktorý sa črtal v jej tvári, keď sa po dlhom počas rekonvalescencie zo závažného ochorenia vrátila na monacký kniežací dvor, aby reprezentovala svojho manžela.

​Aj keď od marca, keď sa po dlhej dobe prvýkrát objavili oficiálne fotografie monackej panovníckej rodinky v celej zostave, prešla Charlene od veľmi bolestného výrazu tváre k spokojnejšiemu, je na zamyslenie, prečo opäť zmenila ako účes, tak aj farbu vlasov - či lepšie povedané, už je úplne bezfarebná. Mnohým teraz pripomína švédsku speváčku Mariu Fredriksson (†61) zo skupiny Roxette. 

Nedávno Charlene navštívila útulok pre zvieratá v obci medzi Monakom a francúzskymi Alpami, kde slávnostne otvorila spolu so svojím manželom kniežaťom Albertom II. nové priestory pre psích najdúchov. Princezná Charlene bola začiatkom tohto roka vyhlásená za novú prezidentku Monackej spoločnosti na ochranu zvierat (SPA), a preto túto milú príležitosť nemohla a iste ani nechcela odmietnuť.

Ešte pred mesiacom mala Charlene tento klasicky zostrih, teraz išla do extrému:

Po návrate do kráľovského paláca prostredníctvom Instagramu apelovala na verejnosť: "Navštívila som monacké SPA. Prosím, podporte miestne SPA alebo útulok pre zvieratá vo vašom okolí. Merci. S láskou." Charizmatická manželka monackého panovníka Alberta II. vyzerala na fotografiách zo stretnutia s členmi tímu Monackej spoločnosti na ochranu zvierat výborne aj s jej novým krátkym zostrihom vlasov, čerstvo odfarbených úplne na bielo. Charlene prešla už mnohými zmenami účesov a treba povedať, že nikdy nešlo tak úplne o klasiku. Akoby aspoň týmto dávala najavo, že sa skostnateným pravidlám nepoddá.

Kratšie a svetlejšie to už byť nemôže:

Svoju aktuálnu vlasovú premenu podčiarkla elegantným výberom outfitu, ktorý pozostával z nohavíc ťavej farby cigaretového strihu, ku ktorým zvolila klasický čierny rolák. K tejto príležitosti a počasiu v danej oblasti snáď nemohla zvoliť nič lepšie. Potvrdila tým opäť svoju povesť módnej ikony, hoci v tomto prípade opäť s nádychom chlapčenskosti. Charlenine črty tváre sú však oveľa jemnejšie a platinová blond k nej jej pristane. Čo na jej premeny hovorí Albert už ale známe nie, no je vysokopravdepodobné, že v tomto prípade by jeho slová aj tak nemali váhu.

Súvisiace články

Najčítanejšie