Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kňažná Charlene prelomila mlčanie! TOTO povedala o svojej chorobe, aj o manželstve s Albertom!
Zdielať na

Kňažná Charlene prelomila mlčanie! TOTO povedala o svojej chorobe, aj o manželstve s Albertom!

Archívna reportáž

Krásna monacká kňažná Charlene (44) je v centre pozornosti v poslednom čase najmä kvôli jej zdravotným problémom, pre ktoré sa dlhodobo nezdržiavala v Monaku. Naposledy sa po takmer 10 mesiacoch v Južnej Afrike, odkiaľ pochádza, nakrátko v novembri síce vrátila do monackého paláca, ale potom odišla nevedno kam. Ako sa neskôr ukázalor, odišla sa doliečovať do Švajčiarska. Vrátila sa späť v marci, a odvtedy sa zúčastnila aj dvoch oficiálnych podujatí spolu s manželom a deťmi. Na jej tvári však žiadne nadšenie nevidieť. Práve naopak, iba bolesť a hlboký smútok.

​Povráva sa, že sa vrátila do Monaka údajne kvôli "mimoriadne dôvernej zmluve", ktorú pre ňu vraj pripravil Albert. Má jej za vykonávanie povinností po jeho boku, ako hlavy Monaka, dávať ročnú apanáž vo výške 12 miliónov eur, čo ale palác popiera. Charlene by chcela žiť vo Švajčiarsku a do Monaka by chodila len plniť pracovné povinnosti, ale deti Gabrielle a Jacquesa (7) by chcela mať vždy pri sebe. V tom ale narazila na odpor Alberta, ako aj jeho staršej sestry, princeznej Caroline (65). Tá chce údajne dvojčatá vychovať ako následníkov monackého trónu, ako tvrdí zdroj z paláca. Možno ťažko znáša, že sa ako najstaršia z detí zosnulého vládcu Rainiera III., nestala jeho následníčkou, a tak chce mať vplyv aspoň na rodinu vládnuceho brata.

Charlene sa zjavne necíti v paláci monackého kniežatstva veľmi dobre. Jej problém bude takmer iste podobný, ako u mnohých žien, ktoré sa musia potýkať s permanentnou neverou manžela a ich psychika to znáša len ťažko. Keď sa dozvedela ešte pred svadbou o Albertovom ďalšom nemanželskom dieťati, pokúsila sa údajne z Monaka utiecť. Podobne aj vlani po ďalšom obvinení jednej talianskej ženy z otcovstva jej dcéry, utiekla kňažná do Južnej Afriky, čo zdôvodnila angažovaním sa v ochrane nosorožcov pred pytliakmi. Nakoniec ju však vždy dokázali presvedčiť, aby zostala pri Albertovi.

Albert a Charlene sa k sebe veľmi nemali, no pôsobili v pohode:

To, že za problémami Charlene a zjavnom odcudzení sa s Albertom je práve tento záletník, je považované za jasnú vec. O to viac ale prekvapila v aktuálnom rozhovore pre  Monaco-Matin, kde sa o manželovi vyjadrovala veľmi pekne. "Urobil všetko pre to, aby ochránil mňa a naše deti. Som veľmi šťastná," povedala Charlene a iste by jej mnohí chceli pre jej dobre veriť. Existenciu údajnej zmluvy však priamo nevyvrátila, no ani nepotvrdila. Zato potvrdila oficiálne stanovisko paláca, hovoriace o jej zdravotných problémoch.

Charlene s dcérkou pred ich účasťou na vyvrcholení Týždňa módy:

"Môj zdravotný stav je stále veľmi zlý a nechcem nič uponáhľať," zverila sa ďalej Charlene v rozhovore. "Cesta bola dlhá, ťažká a veľmi bolestivá... Od návratu do kniežatstva som všetku svoju energiu sústredila na svoje deti, manžela a zdravie, pretože oni sú mojou prioritou," tvrdí stále veľmi zlomene pôsobiaca kňažná, ktorá v posledných mesiacoch musela čeliť aj špekuláciám o rozvode s Albertom II. "Ako každý iný, sme ľudia a ako každý iný máme emócie a slabosti, lenže naša rodina je vystavená médiám a každá, aj tá najmenšia slabosť sa posúva ďalej," posťažovala sa. Ktovie, ako je to všetko naozaj, ale iste ju teší najmä návrat k deťom. S dcérkou Gabrielle (7) sa zúčastnila aj Týždňa módy v Monte Carle. Syna Jacquesa (7) zobral zas manžel Albert na futbalový zápas. A spoločne sa zúčastnili pred časom Formuly E, ako aj v nedeľu Formuly 1, ktorá sa konala práve v Monaku.

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie