Skoro jasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Uvidí Meghan ešte otca?! Rýchly prevoz do nemocnice, je na tom zle a nevie ani rozprávať!
Zdielať na

Uvidí Meghan ešte otca?! Rýchly prevoz do nemocnice, je na tom zle a nevie ani rozprávať!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo sa Meghan Markle (40) neustále spolu s manželom princom Harrym (37) predvádza s úsmevom pred kamerami, jej otec Thomas Markle (77) trpí v ústraní. Nielenže ho nevďačná dcéra odsúdila kvôli tomu, že ukázal pár fotiek z jej súkromia médiám pred jej svadbou s princom a neskôr aj jej list, ale odvtedy sa s ním nestretla. Ignoruje aj jeho žiadosť o stretnutie s vnúčatami. Už krátko pred svadbou dostal vraj aj na základe jej správania infarkt a nemohol sa dcérinej svadby zúčastniť, hoci ho tam zrejme ani nechcela. Na kráľovskú svadbu nepozvala ani svojich nevlastných súrodencov, Samanthu Markle (57) a Thomasa Markle ml. (55). Tí sa na rozdiel od Meghan o otca zaujímajú aj teraz, keď je opäť v nemocnici.

​Samantha priletela z Floridy okamžite potom, ako sa dozvedela, že jej otca hospitalizovali v kalifornskom meste Chula Vista kvôli jeho zdravotným problémom. Previezli ho tam z mexickej Rosarity, kde býva, záchranári so sanitkou a na pomoc prišiel aj jeho syn, ktorý býva neďaleko. Na fotke z prevozu ho vidieť ako leží na vozíku s kyslíkovou maskou na tvári. "Tom nebol schopný hovoriť so záchranármi, bol taký zadýchaný. Musel svoje príznaky napísať na papier," prezradil zdroj odtiaľ pre webovú stránku PageSix. Markle vraj nebol schopný rozprávať ani keď sa upokojil. Podľa všetkého sa jednalo o mozgovú príhodu. To, že vojvodkyňa zo Sussexu neprišla potom pozrieť svojho chorého otca, je iste smutné, ale vzhľadom na ich napäté rodinné vzťahy to vôbec neprekvapuje. Možno o tom ani nevedela.

Thomas Markle žije už dlhšiu dobu v strese. Je ešte stále účastníkom súdneho sporu v súvislosti s dcérou. Vojvodkyňa zo Sussexu vlani vyhrala v Londýne súdny spor na základe skráteného konania po tom, ako zažalovala vydavateľstvo Associated Newspapers za sériu článkov, v ktorých noviny uverejnili v roku 2019 citácie z listu, ktorý poslala svojmu otcovi. Boli tak podľa nej zneužité jej súkromné informácie, porušené jej autorské práva a zákon o ochrane údajov. Vydavateľstvo sa prostredníctvom právnikov proti rozhodnutiu sudcu Najvyššieho súdu odvolalo. Okrem toho Thomas zvažuje aj podať na súd žiadosť o riešenie toho, že mu dcéra odopiera styk s vnúčaťami.

Na internete sa objavili aj prvé zábery Meghaninho otca z nemocnice:

"Môj otec sa zotavuje v nemocnici," uviedla vo vyhlásení pre Daily Mail jeho staršia dcéra. "Žiadame o súkromie pre rodinu, pre jeho zdravie a pohodu. Potrebuje len pokoj a odpočinok," pokračovala Samantha, ktorá pre Meghan nemá dobré slovo. Keď mal pred jej svadbou problém so srdcom, napísala jej na Twitteri: "Čo keby si vzdala hold svojmu vlastnému otcovi? Už toho bolo dosť. Správaj sa ako človek, správaj sa ako žena. Ak náš otec zomrie, je to na teba, Meg!" vyzvala ju. Možno práve kvôli odcudzeniu s Meghan sa Thomas chystal na budúci týždeň zúčastniť v Londýne osláv platinového jubilea kráľovnej Alžbety II. "Teším sa na to. Preukážem svoju úctu kráľovnej a uistím sa, že chápe, že celá moja rodina rešpektuje kráľovnú a členov kráľovskej rodiny. My ich obdivujeme a chceme, aby vedeli, čo k nim cítime," prezradil dôvod. To sa mu zrejme ale uskutočniť nepodarí. Otázne je, či sa ešte niekedy stretne so svojou dcérou, keďže nepochybne aj to bol dôvod, prečo sa na oslavy chystal. 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie