Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Princ Louis oslávil 4. narodeniny! Kate mu spravila dokonalé fotky a prezradila, v ČOM je skutočne zvláštny!
Zdielať na

Princ Louis oslávil 4. narodeniny! Kate mu spravila dokonalé fotky a prezradila, v ČOM je skutočne zvláštny!

Archívna reportáž

Ako je u vojvodov z Cambridge zvykom, na narodeniny svojich detí si veľmi potrpia. Z Kate sa stala dokonalá mama. Rodina je pre ňu na prvom mieste a vedie k tomu aj manžela, ktorý je po svojom otcovi princovi Charlesovi druhým v poradí na britský kráľovský trón. Kate má vzor vo svojej súdržnej rodine a nebyť známych excesov princa Harryho a Meghan, držala donedávna spolu aj kráľovská rodina. Narodeniny najmladšieho potomka princa Williama (39) a Kate (40) boli výbornou príležitosťou, aby ukázali, akú dôležitosť prikladajú aj sviatkom ich detí.

​Malý Louis práve oslávil svoje štvrté narodeniny a ako každý rok, mama Kate pri tejto príležitosti zobrala fotoaparát do rúk. Jej veľkou záľubou sa už dávnejšie stalo fotografovanie a je v tom výborná. Dokonca je aj patrónkou Kráľovskej fotografickej spoločnosti. Výber miesta na fotenie Louisa bol ako vždy vhodný na to, aby sa tam mohol prejaviť v jeho typickej polohe. 

Na piesočné duny morskej pláže neďaleko ich vidieckeho sídla Anmer Hall v severnom Norfolku sa vybrali krátko pred jeho narodeninami. Tam spojili príjemné s užitočným a popri hrách s deťmi, nafotila Kate Louisa pri hre s kriketovou loptičkou. Minulý rok na tom istom mieste, kde teraz vznikli narodeninové fotky Louisa, nakrútili rodinné video, ktoré zachytávalo ich deti ako lezú po piesočných dunách a opekajú si marshmallow nad ohňom. 

Za dva roky sa princ neuveriteľne zmenil:

​Zo všetkých záberov vybrala štyri, ktoré potom zverejnili na svojo oficiálne profile na sociálnej sieti, aby upozornili na jeho narodeniny a verejne mu zablahoželali. Je na nich vidieť, že Louis podrástol a zvýraznili sa aj jeho črty tváre. Ťažko ale povedať na koho sa viac podobá, zatiaľ je azda skôr do rodiny Kate.

Na fotkách sa srdečne usmieva a vraj má aj takú povahu. Ťažko preto niesol obdobie pandémie, keď mu chýbal väčší kontakt s ľuďmi. "Vôbec nechápal, prečo sa všetci musia od seba držať ďalej. Keď je vonku, chce objímať všetko a všetkých. Najmä sa rád mazná s deťmi, ktoré sú mladšie ako on sám," prezradila Kate Middleton, ktorú citoval spoločenský magazín Glamour.  Gratulácie nemali konca, verejne pravnúčikovi zablahoželala aj kráľovná cez Instagram a bezpočet priaznivcov vojvodov z Cambridge. Kate ako poďakovanie zverejnila dodatočne ešte dve rozkošné fotky.

Súvisiace články

Najčítanejšie