Polojasno
15°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Pekelní šéfovia Harry a Meghan! Bordel a šikana zamestnancov!
Zdielať na

Pekelní šéfovia Harry a Meghan! Bordel a šikana zamestnancov!

Archívna reportáž

Do súkromia svojich luxusných obydlí si celebrity zväčša nedávajú nera nahliadať. Na množstvo miestností a svoj servis ale musia mať služobníctvo, ktoré, samozrejme, vidí všeličo. Nie vždy a všetko je v správaní a zvykoch navonok dokonale vystupujúcich slávnych osôb také ideálne, keď ich nesledujú kamery. Záväzok mlčanlivosti o tom, čo vidia a počujú, musia iste dodržiavať všetci, čo sa okolo nich pohybujú. Niekedy to ale skutočne nie sú príjemné zážitky. Aj manželka princa Harryho (36), Meghan Markle (40), vraj nie je práve šéfka snov.

​Už v apartmáne Kensingstonského paláca, kde bývala spočiatku s princom Harrym, mala vraj problémy so svojimi asistentkami, ktoré sa preto menili ako na bežiacom páse. Podaktoré aj niečo naznačili o jej nevhodnom správaní, ba niektoré mali z toho vraj aj psychické problémy. "Som veľmi znepokojený, že vojvodkyňa v uplynulom roku šikanovala dve osobné asistentky. Zachádzanie s pani X bolo naprosto neprijateľné...," napísal svojho času email pre The Times Jason Knauf, bývalý tajomník pre komunikáciu v paláci. Po minuloročnom výbušnom rozhovore vojvodov zo Sussexu pre Oprah Winfrey sa tieto skutočnosti údajne začali vyšetrovať.

Ale ani zamestnanci v Montecite v Kalifornii, kam sa párik presídlil z Británie, nie sú veľmi nadšení. Podľa niektorých, ktorí už odtiaľ odišli, boli vojvodovia veľmi pedantní, no do značnej miery aj paranoidní, ako uvádza portál Insider. Týka sa to predovšetkým Meghan. Svoje perá napríklad žiadala zoraďovať podľa farieb a beda, ak im chýbali vrchnáky. Kde sa to len nabralo v tejto dievčine pochádzajúcej z jednoduchej rodiny, krútia zaiste mnohí hlavami. Harry zas bol, naopak, dosť neporiadny."Necháva za sebou nedojedené sendviče a špinavý riad," prezradila jedna ich bývalá pracovníčka.

Pozrite si zákutia luxusnej rezidencie Sussexovcov v kalifronskom Montecite: 

Najhoršia však bola až paranoidná kontrola pracovníkov po ich príchode do práce. Meghan s podporou Harryho v žiadnom prípade nedovolila, aby niekto z nich urobil snímky z ich súkromia. "Mobily a notebooky boli zakázané, pri vchode nás vždy prehľadali," tvrdí ďalší pracovník. "Nevrátila by som sa tam pracovať ani za milión," tvrdila po svojich skúsenostiach iná pracovníčka. Nadšení boli z páru v podstate len tí, ktorí s nimi spolupracovali na vyššej úrovni. "Bol to neuveriteľný zážitok. Obaja sú neuveriteľne talentovaní a kreatívni vodcovia. Som vďačná, že som mala príležitosť pre nich pracovať," zverila sa Catherine St-Laurent (40). Bola komunikačnou poradkyňou páru pre ich nadáciu Archewell a aj po svojom osamostatní sa s nimi spolupracuje naďalej. Catherine je však vo svojom odbore špička a tak nečudo, že pri nej svoje maniere Sussexovci nevyťahujú.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie