Jasno
25°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nevlastní súrodenci Harryho a Williama, o ktorých sa nehovorí! TAKTO žijú!
Zdielať na

Nevlastní súrodenci Harryho a Williama, o ktorých sa nehovorí! TAKTO žijú!

Archívna reportáž

Tento rok bude patriť britské kráľovstvo významnému výročiu kráľovnej, ktorá 6. februára dovŕšila sedemdesiat rokov od prevzatia kráľovského postu po náhlom úmrtí jej otca, kráľa Juraja VI. Bola jeho najstaršou dcérou a podľa kráľovských pravidiel sa tak stalo automaticky po jeho skone. Korunovaná bola o dva roky neskôr. Ako sa očakávalo, vyjadrila sa aj o svojom následníkovi. Oficiálne by mal po nej zasadnúť na trón princ Charles, ale špekulovalo sa aj o princovi Willliamovi, jeho najstaršom synovi. Pre mnohých Britov by to bolo asi sympatickejšie riešenie. Ale kráľovná aktuálne dala jasne najavo, že jej následník je Charles, ba dokonca vyjadrila želanie, aby jeho manželka Camilla dostala tiež titul kráľovnej.

​To okamžite vyvolalo aj väčší zájem o jej dve deti z prvého manželstva s dôstojníkom Andrewom Parker Bowlesom, ktoré by mohli získať pri tej príležitosti šľachtické tituly. Málokto si uvedomuje, že sú to vlastne nevlastní súrodenci princa Williama a princa Harryho. Po tragickom skone ich matky, princezny Diany, nepanovala medzi nimi a deťmi milenky ich otca Camilly práve srdečná atmosféra. Charlesovi synovia Camillu kvôli mame pochopiteľne veľmi radi nemali, čo si odniesli aj jej deti, ktoré zas ale neboli  pre zmenu nadšené z toho, že princ Charles rozbil manželstvo ich rodičov. Navyše sa ich rodina stala terčom záujmu paparazzi, ktorí neustále sliedili pred ich domom, ako prezradil Camillin syn Tom, ktorý ich spolu so sestrou pozoroval každé ráno ďalekohľadom z maminej kúpelne. "Číhali okolo ako strašidlá," vyjadril sa o dotieravých paparazzi, ktorých prezrádzal odlesk fotoaparátov.  

Po sobáši princa Charlesa a Camilly v roku 2005 sa ale stali jeho nevlastnými deťmi. Je až pozoruhodné, ako si dokázali udržať vlastné súkromie aj po ich vstupe do kráľovskej rodiny, ba ani médiá im nevenovali priveľkú pozornosť. Tom Bowles (47), ktorý je aj krstným synom princa Charlesa, je verejne známy skôr ako špecialista na gurmánstvo. "Jedlo je základom civilizácie," tvrdil pre Telegraf v roku 2012. Vydal niekoľko kuchárskych kníh, vystupuje v televíznych programoch o varení a je aj kritikom reštaurácií pre The Mail on Sunday a prispieva aj do Esquire UK a Tatler. V mladosti údajne užíval drogy a viedol veľmi neviazaný život. Navštevoval College v Etone a neskôr Univerzitu v Oxforde. Je ženatý od roku 2005 a s manželkou Sarou, ktorá je módnou redaktorkou, majú dve deti, syna Freddyho a dcéru Lolu. 

Tom Parker Bowles našiel záľubu v kulinárskom umení, takto sa zvŕtal v kuchyni v britskej rannej šou: 

Celkom v ústraní od publicity sa snaží byť jeho mladšia sestra Laura (44), ktorá si zmenila po manželovi priezvisko na Lopes. Laura navštevovala katolícku dievčenskú internátnu školu v Dorsete a potom študovala dejiny umenia a marketing na Oxford Brookes University. V roku 2005 sa stala spoluzakladateľkou a riaditeľkou londýnskej galérie Eleven. Od roku 2006 je vydatá za autorizovaného účtovníka Harryho Lopesa, syna baróna, ktorý bol kedysi modelom spodnej bielizne pre Calvina Kleina. Majú dcéru Elsu (14) a dvojčatá Louise a Gusa (12). Elisa bola ako štvorročná družičkou na svadbe princa Williama s Kate. Už dávno sa totiž nevlastní súrodenci zmierili a všetci spolu dobrevychádzajú. Princovia boli aj na jej honosnej svadbe, ktorá sa konala v roku 2006. Ak sa stane princ Charles kráľom, môže jej udeliť titul barónky, alebo vojvodkyne, rovnako aj nevlastnému synovi.

Nevlastní súrodenci sa spoločne s rodičmi objavili aj na vianočnom pozdrave z roku 2005:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ??????? (@aroyaltyfan)

Súvisiace články

Najčítanejšie