Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Prsia von! Meghan sa ukázala v šatách, na aké by na kráľovskom dvore mohla zabudnúť!
Zdielať na

Prsia von! Meghan sa ukázala v šatách, na aké by na kráľovskom dvore mohla zabudnúť!

Archívna reportáž

Meghan Markle (40) sa netají svojimi veľkými ambíciami na politickej scéne. Aj preto sa zúčastňuje spolu s manželom princom Harrym na rôznych podujatiach spoločensko-politického charakteru. V septembri sa zúčastnili programu Global Citizen Live v New Yorku a stretli sa tam so starostom a politickými predstaviteľmi mesta za Demokratickú stranu. Teraz sa do "veľkého jablka" vrátili opäť. Konal sa tam galavečer pri príležitosti Dňa vojnových veteránov, čo ako bývalému aktívnemu vojakovi je veľmi blízke najmä princovi Harrymu. Meghan chcela iste zažiariť aj výberom róby, aby ohúrila podobne ako manželka princa Williama Kate na premiére filmu bondovky No time to die s jej oslňujúco zlatou róbou.

Na honosnom galavečere Pozdrav slobode v predvečer Dňa veteránov sa objavil aj manželský pár vojvodov zo Sussexu, píše portál PageSix. Medzi inými celebritami vynikla Meghan Markle aj vďaka svojej krvavočervenej róbe s odvážne hlbokým výstrihom bez podprsenky. Všetky fotoaparáty prítomných fotografov cvakali ostošesť, aby ju zachytili zo všetkých strán. 

Na nohách mala vojvodkyňa zo Sussexu obuté červené vysoké ihličky a nechýbal dokonalý mejkap a účes s uhladenými vlasmi upravenými do drdolu. Úsmevmi rozhodne nešerila a hádzala ich na všetky strany, ako sa patrí na hviezdu. Ako bývalá herečka vie, ako sa tváriť, nech je skutočnosť akákoľvek. Takto vystupovala aj počas jej pobytu na kráľovskom dvore, pričom teraz tvrdí ako veľmi trpela. 

​Pozrite si Meghan a Harry v záplave bleskov fotoaparátov pri príchode na galavečer:

​Symbolom veteránov sú maky, ktoré po prvej svetovej vojne pokrývali hroby padlých na západnom fronte. Odvtedy si pripnutím červeného kvetu maku ľudia dodnes pripomínajú hrdinstvo a obete vojakov. Zrejme preto vojvodkyňa zo Sussexu volila túto farbu pri výbere svojej výraznej róby s dlhou vlečkou, ktorú jej navrhli v slávnom módnom salóne Caroliny Herrery. Drahé červené lodičky na ihličkovom podpätku sú zas z dielne módneho návrhára Giuseppeho Zanottiho. Na ušiach sa jej vynímali náušnice Maison Birks a na zápästí sa jej trblietal zlatý náramok Love by Cartier a diamantový náramok Cartier po princeznej Diane. Princ Harry bol oblečený v smokingu.

Meghan na seba pútala pohľady fotografov aj prítomných hostí, šaty z dielne Caroline Herrera však vyvolali rozpačité reakcie a podľa niektorých kritikov deformovali jej postavu a zvýrazňovali chybičky krásy:

Meghan bola s jej nádhernou róbou naozaj neprehliadnuteľná, ale v skutočnosti jej výber nebol práve najšťastnejší. Zrejme si neuvedomovala, že je v hornej časti až priveľmi obtiahnutá, čo spôsobilo, že sa jej vzadu okraje dosť nepríjemne zarezávali. Ani výstrih nebol vhodne prispôsobený jej prsiam, ktoré skôr zanikali, ako vynikli. Možnoale skutočne nebol zámer upriamiť pozornosť na dekolt, Meghan si azda len chcela po veľmi dlhej dobe obliecť odvážny model, aký by jej protokol na kráľovskom dvore zrejme nepovolil. 

Súvisiace články

Najčítanejšie