Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Meghan ide hlava-nehlava! Stratila ďalšieho dôležitého spojenca v kráľovskej rodine!
Zdielať na

Meghan ide hlava-nehlava! Stratila ďalšieho dôležitého spojenca v kráľovskej rodine!

Archívna reportáž

Odchodom princa Harryho (36) a Meghan Markle (40) z britského kráľovského dvora, s cieľom zbaviť sa problémov a publicity, v skutočnosti problémy iba začali. Pričinili sa o to práve oni tým, že začali kráľovskú rodinu verejne ohovárať a obviňovať z kde-čoho. Hlavnou iniciátorkou je podľa mnohých ambiciózna Meghan, ktorá má údajne aj vysoké politické ambície. Popri nej ale nezaháľa ani Harry. Ten chce bodovať s jeho projektom Invictus Game. Obaja akosi radi zabúdajú, že bez toho, že majú gloriolu a lesk slávy britskej monarchie, by nikoho nezaujímali.

Ktovie, kde sa vzalo rozhodnutie v malom dievčati ešte počas jej puberty, že bude ovplyvňovať svet, ale už vtedy napísala Meghan do televízie, kde sa jej nepáčilo zaradenie jednej reklamy, aby na to upozornila.  Zároveň tým upozornila aj na seba. Potom sa jej dlhšiu dobu nedarilo veľmi presadiť sa ako herečka. Horko-ťažko sa zviditeľnila až úlohou v seriáli Kravaťáci. Musela kvôli tomu žiť pár rokov v Kanade, kde sa nakrúcal. Všetko sa zmenilo až jej vzťahom s princom Harrym. 

Vstupom do kráľovskej rodiny sa ambície Meghan začali napĺňať. Namiesto toho, aby prijala jej pravidlá, začala z pozadia udávať tie svoje. To vyvolávalo napätie ako medzi členmi rodiny, tak aj medzi služobníctvom, ktoré od nej utekalo. Spočiatku Meghan ale mnohí fandili, z členov kráľovskej rodiny jej vraj bola naklonená aj manželka princa Charlesa. "Vojvodkyňa z Cornwallu naozaj chápe, aké to je prísť z normálneho života a potom pristáť v úplne výnimočnom svete, v ktorom existuje kráľovská rodina, V dôsledku toho sa veľmi snaží, aby ľudí prijala a pomohla im zorientovať sa, a robí to už mnoho rokov. Jej vedomé ponúkanie sa za mentora a sprievodcu je niečo, o čo sa naozaj snaží a čo robí," uviedol zdroj z paláca pre denník Daily Mail.

Camilla a Meghan si na oslave 70. narodenín princa Charlesa spoločne zažartovali, čo bolo obsahom ich debaty však nevedno: 

"Nemyslím si, že vojvodkyňa niekedy odpustí Meghan to, čo urobila princovi z Walesu," prezradil pre Telegraph dôverný zdroj. Ku vzťahu s Meghan u nej vraj nastal obrat o 180 stupňov. Každému sa zdalo byť jasné, že iniciátorkou odchodu z Británie bola nespokojná Meghan, hoci to nikdy nepotvrdili. No to, že pôjdu až do takých krajností, že verejne zaútočia na britskú kráľovskú rodinu, bolo už aj na Camillu priveľa. V marcovom rozhovore s Oprah prezradili, že princ Charles ich zámerne ignoroval a "odrezal od finančných prostriedkov". Následne si princ Harry v dokumente o duševnom zdraví dovolil kritizovať výchovu svojho otca a prezradil o ňom všeličo dôverné. Tvrdil, že sa chce už vyhnúť osudu jeho rodiny najmä kvôli jeho deťom, to bol aj hlavný dôvod odchodu do USA.

Camilla sa snažila byť Meghan oporou a radila jej, ako zvládnuť tlak, ktorý bol na ňu vyvíjaný: Ctižiadostivá Američanka si však šla tvrdohlavo za svojim:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Clarence House (@clarencehouse)

Zrejme už dávno vojvodkyňa z Cornwallu oľutovala, že "bola k Meghan veľmi vnímavá a poskytovala jej podporu. Nechcela vidieť, ako sa niekto trápi, a Meghan mala rada", ako prezradil pre Vanity Fair nemenovaný zdroj z paláca. Radila jej vraj ako prežiť búrky, a že časom všetko prejde, ale Meghan si šla svojou cestou. Či bude víťazná a stane sa možno aj prezidentkou USA, ako prorokuje jej životopisec Tom Bower, zatiaľ nevedno. Ale už ju spolu s princom Harrym stihli v magazíne People zaradiť medzi najvplyvnejších ľudí sveta. Tomu sa hovorí úspech a ten sa zdá byť pre Meghan mimoriadne dôležitý.

 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie