Polojasno
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ďalší zo súrodencov Meghan jej poriadne naložil! Princa Harryho vraj varoval, že si zničí život!
Zdielať na

Ďalší zo súrodencov Meghan jej poriadne naložil! Princa Harryho vraj varoval, že si zničí život!

Archívna reportáž

O tom, že Meghan Markle (49) je veľmi ctižiadostivá pochybuje už len málokto. Najmä potom, ako sa verejne pokúsia zdiskreditovať britskú kráľovskú rodinu, sa zdá, že udalosti v jej živote posudzuje len zo svojho pohľadu, a mnohí jej vytýkajú nedostatok empatie. Pritom ju členovia kráľovskej rodiny napriek jej pôvodu prijali medzi seba a poskytli jej všetky privilégiá. No zdá sa, že v jej prípade sú aj vzťahy s vlastnou rodinou mizerné.

O povahových vlastnostiach svojej sestry, vojvodkyne Meghan sa rozhodol porozprávať v pripravovanej austrálskej verzii reality šou Big Brother VIP jej nevlastný brat Thomas Markle Jr. Avšak jeho slová ju príliš nepotešia, Thomas dokonca princovi Harrymu odkázal, že manželstvom s ňou urobil obrovskú životnú chybu.

Aj keď sú súrodenci iba po otcovi, dajú sa medzi Meghan a Thomasom nájsť podobnosti najmä v povahe. Obaja sa radi predvádzajú a neváhajú verejne povedať všeličo dôverné aj zo súkromia, ak sa im to hodí a prinesie nejaký prospech. Meghan neváhala obviňovať kráľovskú rodiny, aby na seba upútala pozornosť a získala uznanie a slávu, jej brat zas chce využiť slávu svojej nevlastnej sestry, aby získal aspoň nejakú pozornosť aj on. Kedysi mali vraj skvelý vzťah, ale z nejasných dôvodov sa niečo medzi nimi pokazilo a od roku 2011 sa už nestýkali. Je však pravda, že Meghan sa začala venovať naplno svojej kariére a na rodinu si čas nenašla. Niekoľko rokov žila v Kanade, kde nakrúcala seriál Kravaťáci.Thomasovi sa nedávno podarilo byť jedným z účastníkov reality šou a hneď dal najavo, kto je. 

Thomas Markle stačil iba v upútavke na reality šou, v ktorej účinkuje, svojej sestre poriadne naložiť. Mnohí netrpezlivo čakajú, čo prezradí v jej pokračovaniach:

"Som brat Meghan Markle, takže som tu najväčší brat zo všetkých," pochválil sa hneď na začiatku ako sa objavil pred kamerou, pričom narážal na názov súťažného programu. Vzápätí sa pustil do opisovania negatívnych vlastností svojej slávnej sestry. No aj keď má s Meghan posledné roky zlé skúsenosti, nemal by situáciu využívať na to, aby o nej verejne povedal, okrem iného, že je falošná a namyslená, hoci má možno dôvod si to myslieť. Ale ako sa zdá, v rodine Markleovcov je priam rodinná tradícia jeden druhého ohovárať. Ani nevlastná sestra Meghan neváhala napísať knihu, kde ju nevykreslila v tom najlepšom svetle. Meghan zas je ochotná s otcom sa aj súdiť. Absolútne ho zavrhla a tvári sa, akoby neexistoval, rovnako ako jej nevlastní súrodenci po ňom. A tak Thomas Markle junior zrejme nemá voči Meghan žiadne výčitky svedomia, keď si  v Big Brothers "pustil ústa na špacírku".

Podľa brata nie je Meghan Markle takou obetavou a dobrosrdečnou ženou, na akú sa hrá na verejnosti:

"Harrymu som pred svadbou napísal, že robí najväčšiu chybu v histórii kráľovskej rodiny." To nebolo všetko, pokračoval aj ďalej. "Napísal som princovi Harrymu, že si myslím, že si zničí život. A že je veľmi povrchná," strieľal bez milosti. Spomenul si dokonca na začiatok listu, ktorý napísal a poslal Harrymu. "Drahý princ Harry, ešte nie je neskoro. Meghan Markle nie je tá pravá žena pre vás. Čím viac sa vaša svadba blíži, tým je jasnejšie, že to bude najväčší omyl v histórii kráľovských svadieb,"  vyjadril svoj názor na sestru a rozhodnutie princa ju pojať za manželku. Bol presvedčený, že Harry nevidí Meghan takú, aká v skutočnosti je. Dodal tiež, že cíti trpkosť, že nebol pozvaný na svadbu svojej sestry. Čo mal však potom cítiť jej otec, ktorý nielenže nebol na jej svadbe, ale doteraz nevidel ani svoje vnúčatá. Rozhodol sa preto aktuálne, že sa obráti v záležitosti práva na vnukov na súd.  

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie