Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Už mu došla trpezlivosť! Otec Meghan sa vyhráža dcére a Harrymu za TOTO súdom!
Zdielať na

Už mu došla trpezlivosť! Otec Meghan sa vyhráža dcére a Harrymu za TOTO súdom!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Meghan Markle si mometálne dopraje súkromie a verejné vystúpenia zverila do rúk svojho manžela. Ten svoju novú úlohu poňal zodpovedne a brázdi jednu vyhlásenou talkšou za druhou, kde za miliónové honoráre opisuje, ako veľmi im spolu s Meghan ukrivdili členovia britskej kráľovskej rodiny. Avšak peňazí a priaznivcov v šoubiznise asi nikdy nie je dosť, preto sa rozhodol svoje krivdy a traumy zo života v paláci spísať a vydať v knihe memoárov. Mnohí sa však pýtajú, či vojvodov zo Sussexu netrápi, že svojim správaním môžu už teraz traumatizovať ich dve ratolesti, ktoré poriadne nikdy nevideli svojich starých rodičov, sesternice, bratrancov, či ujov a tety.

Poriadne nahnevaný na svoju dcéru začína byť aj otec vojvodkyne zo Sussexu, Thomas Markle. Ten v rozhovore v televízií Fox News najnovšie pohrozil, že poženie svoju dcéru Meghan a jej manžela, princa Harryho, pred súd za to, že mu neumožňujú stretávať sa s jeho vnúčatami, malým Archiem a mesačnou Lilibet. V rozhovore tiež kritizoval svojho zaťa za jeho nápad, napísať memoáre, ktoré môžu len prehĺbiť Harryho už beztak zlé rodinné vzťahy.

V nedávnom rozhovore v spomínanej televízii sa 77-ročný pán Markle poriadne nasrdil a svoju dcéru a jej manžela vôbec nešetril, keď ich označil za "zlých rodičov". Tiež sa nechal počuť, že Sussexovci urobili pri výchove dvojročného syna Archieho a novorodeného dievčatka Lilibet mnohé "chyby". Avšak najviac ho trápi skutočnosť, že sa ešte nikdy osobne nestretol nielen so svojim slávnym zaťom s modrou krovou, ale najmä nikdy naživo nevidel svoje dve vnúčatká, malého Archieho a Lilibet. Avšak zdá sa, že tentokrát už stráca s jeho tvrdohlavou dcérou Meghan trpezlivosť. "V blízkej budúcnosti požiadam kalifornský súd o právo vidieť svoje vnúčatá," šokoval v rozhovore svojím rozhodnutím Thomas Markle. 

Thomas Markle si dcéru pohneval ešte pred svadbou v roku 2018, keď údajne spolupracoval s novinármi, čím ju poškodil a najmä poriadne zahanbil. Pán Markle však tvrdí, že ho novinári zneužili s prísľubom, že si tak napraví reputáciu a opäť získa dcérinu lásku a pozornosť:

​Tým sa však jeho požiadavky neskončili, v rozhovore tiež uviedol, že si želá, aby bola jeho vnučka Lilibet pokrstená vo Windsorskej kaplnke, tak ako aj jej straší braček Archie. "Rád by som využil túto príležitosť a požiadal Jej Veličenstvo kráľovnú, britskú rodinu, kráľovskú rodinu, aby umožnili Lilibet prijať prvý krst v kráľovninom kostole," prehovoril nepriamo a s dávkou naivity k britskej kráľovnej. Zároveň si opäť kopol do svojej dcéry a jej manžela. "Nemali by sme ju trestať za zlé správanie Megan a Harryho. Archie a Lilibet sú malé deti, nie sú politici, nie sú pešiaci, nie sú súčasťou hry," povedal rozhorčene a dodal, že aj oni sú deti z kráľovskej rodiny a majú mať rovnaké práva ako všetci ostatní členovia kráľovskej rodiny. Thomas dokonca uviedol, že by rád kráľovnú Alžbetu a kráľovskú rodinu "privítal" vo svojom dome.

Thomas Markle poskytol rozhovor pre televíznu stanicu Fox News, kde tiež prezradil, že jeho dcéra vždy tvrdila, že bude raz slávna a vplyvná osobnosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Fox News (@foxnews)

Pán Markle tiež  skritizoval nápad princa Harryho, ktorý už v roku 2022 plánuje svetu predstaviť svoju knihu, memoáre z jeho života v kráľovskej rodine, o ktorých sa už teraz šepká, že bude plná škandalóznych odhalení. Thomas si vraj myslel, že princ Harry po ostatných rozhovoroch u Oprah či Jamesa Cordena už nebude mať "príliš veľa čo povedať". Harry však verí, že sa mu v knihe podarí vyrozprávať jeho príbeh, ktorý už vraj "nepíše ako princ, ktorým sa narodil, ale ako muž, ktorým sa stal." A tak mnohí veria, že sa už konečne ukrivdený princ prestane sťažovať a fňukať nad životom, ktorý mu narodením prisúdený, ale konečne sa k problému postaví ako sebavedomý mladý muž a nájde cestu ako k svojej rodine v Británii, tak aj k svokrovi, s ktorým sa ani tri roky po svadbe s Meghan ešte nikdy osobne nestretol. 

Súvisiace články

Najčítanejšie