Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Harry a Meghan sú už úplne mimo kráľovskej rodiny! TAKTO im to najnovšie dali pocítiť!
Zdielať na

Harry a Meghan sú už úplne mimo kráľovskej rodiny! TAKTO im to najnovšie dali pocítiť!

Archívna reportáž

Oddelili sa od kráľovskej rodiny v skutočnosti, treba ich oddeliť aj v ich voskovej podobe. Po uvoľnení protipandemických opatrení v Británii sa 17. mája opäť otvorilo v Londýne aj múzeum voskových figurín Madame Tussauds. Všetci, ktorí sú zvedaví na slávne postavy celebrít verne odliatych do vosku, sa môžu ísť pozrieť na vlastné oči, kam múzeum premiestnilo voskové figuríny princa Harryho s Meghan. Už vlani po ich oznámení o odchode z popredných pozícií v kráľovskej rodine vedenie múzea oznámilo, že tým pádom už nebudú v zóne, kde sa nachádzajú najvyšší predstavitelia kráľovskej rodiny, dynastie Windsorovcov.

Nové umiestnenie pre vojvodov zo Sussexu vybrali v najslávnejšom múzeu voskových figurín, v londýnskom múzeu Madame Tussauds, v zóne Awards Party. "Zmena reflektuje ich presídlenie z Frogmore Cottage do Hollywoodu," uviedlo múzeum v oficiálnom vyhlásení, píše portál Daily Mail. Zrejme chcelo vedenie múzea naznačiť, že už patria skôr medzi hollywoodske herecké celebrity, keďže sú tam umiestnení napríklad Brad Pitt, Nicole Kidman a ďalšie herecké hviezdy, ale je tam aj britský pár manželov Beckhamovcov.

Ktovie, čo si o tom myslí ctižiadostivý pár Sussexovcov, ktorý sa nevzdal svojich britských šľachtických titulov, ba naopak, hrdo sa k nim hlási. Aj na obale novej knihy pre deti, ktorej autorka je Meghan, sa nechala uviesť ako vojvodkyňa zo Sussexu. Nepochybne to zabezpečí lepší predaj knihy. Aj Harryho v sérii o duševnom zdraví, kde sa vyspovedal zo svojho utrpenia v kráľovskom paláci, uvádzajú ako princa.

Rozhodnutie odísť od kráľovskej rodiny má aj prekvapivé následky:

Voskové figuríny vojvodov zo Sussexu zaradilo múzeum Madame Tussauds ku kráľovnej Alžbete II., princovi Philipovi, princovi Charlesovi s manželkou a vojvodom z Cambridge deň pred ich svadbou, ktorá sa konala s veľkou parádou vo Windsore 19. mája 2018. Ale už aj predtým tam stáli ich figuríny, len prešli malou úpravou. Princa Harryho umiestnili do kráľovskej zóny pri príležitosti jeho tridsiatych narodenín. Až neskôr k jeho boku pridali aj Meghan. Dostalo sa jej cti byť umiestnená v kráľovskej zóne vo voskovej podobe už odvtedy, ako sa stala oficiálne snúbenicou Harryho. Postavili ju vedľa neho oblečenú v tmavozelených šatách známej značky, ktoré mala oblečené pri oficiálnom oznámení ich zásnub vo videozázname z kráľovskej záhrady. Na prst ruky jej v múzeu nasadili repliku zásnubného prsteňa s diamantami, ktorý navrhol sám Harry a popýšila sa s ním aj vo videu.

Takáto bola vianočná verzia páru:

"Múzeum Madame Tussauds v Londýne presunulo modely Harryho a Meghan do svojej úplne novej zóny Awards Party, čo lepšie odráža ich odchod z Frogmoru do Hollywoodu," znie úplne znenie prehlásenia múzea. "Odteraz sa figuríny Meghan a Harryho nebudú objavovať v našej zóne kráľovskej rodiny," vyriekol ortieľ generálny riaditeľ múzea Steve Davies. "Ako dve z našich najobľúbenejších osobností zostanú, samozrejme, dôležitou súčasťou Madame Tussauds London," doplnil informáciu v diplomaticky úctivom tóne. Manželský pár vojvodov zo Sussexu prosto musel prehltnúť aj túto horkú pilulku poníženia, no možno im to, naopak, aj vyhovuje - najmä pre Meghan je azda ešte väčším splnením sna byť medzi skutočnými hollywoodskymi hviezdami, kam by sa zrejme sama nikdy neprepracovala.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie