Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Z Harryho a Meghan sú najlepšie platené celebrity! TAKTO princa privítali v USA na verejnom vystúpení!
Zdielať na

Z Harryho a Meghan sú najlepšie platené celebrity! TAKTO princa privítali v USA na verejnom vystúpení!

Archívna reportáž

Aj keď sa pár vojvodov zo Sussexu niekoľkokrát vyjadril, že práve túžba po "normálnom" živote a výchova ich syna mimo dohľad zvedavých kamier a novinárov ich primäla k rozhodnutiu vzdať sa kráľovských povinností i titulov, zdá sa, že život celebrít im vôbec neprekáža. Ba naopak, môžu si vyberať spoluprácu s najvplyvnejšími spoločnosťami ako sú Spotify či Netflix, či poskytovať rozhovory tým najzvučnejším menám ako sú napríklad moderátorka Oprah Winfrey alebo komik James Corden. A to by bez ich spojenia s kráľovskou rodinou išlo iba veľmi ťažko, keďže Meghan v herectve nikdy veľa vody nenamútila.

Podľa vyjadrenia experta na kráľovskú rodinu sú Harry a Meghan v Amerike ako osobnosti veľmi vysoko cenení a za svoje výstupy budú dostávať astronomické honoráre. Akp píše denník The Sun, ich momentálna hodnota ďaleko prevyšuje mnohé hviezdy amerického strieborného plátna, a to vraj iba vďaka ich priamemu spojeniu s britskou kráľovskou rodinou, ktorou sú mnohí Američania doslova ohúrení.

Známa autorka mnohých životopisných kníh o celebritách či známych osobitostiach ako napríklad o Oprah Winfrey či rodine Kennedyovcov, spisovateľka Kitty Kelly, sa tiež vyjadrila, že ich hodnota v zábavnom priemysle bude aj naďalej stúpať, pretože majú niečo, čo iné americké hviezdy nemajú, a to je práve ich kráľovské pozadie. "Harry a Meghan budú v spoločnosti veľmi vyhľadávaní a za svoju hodnotu na trhu budú aj veľmi štedro zaplatení, niekto by mohol povedať, že až prehnane," myslí si skúsená spisovateľka. A to iba prednedávnom "bojovali" o každý dolár, aby si mohli dovoliť platiť za svoj nadštandardný životný štýl a obrovský dom so 16 kúpeľňami a 9  spálňami. 

Takéto ovácie si vyslúžil na nedávnom verejnom vystúpení princ Harry:

"Ani tá najväčšia filmová hviezda či najlepší športovec nemôže dohnať Harryho a Meghanin náskok, ktorým je ich vzťah kráľovskej rodine," tvrdí ďalej Kelly, a pripomína, že napriek tomu, že sa titulov dobrovoľne vzdali, naďalej sa na svojich oficiálnych webstránkach do pozície členov kráľovskej rodiny štylizujú. Na oficiálnych stretnutiach sa tiež radi nechajú oslovovať svojimi niekdajšími kráľovskými titulmi, azda sú si vedomí, ako veľmi sú obyvatelia Ameriky uchvátení všetkým, čo sa mihne okolo britskej kráľovskej rodiny. "On už patrí nám," kričali americkí fanúšikovia, keď sa Harry zjavil na pódiu pri príležitosti nakrúcania nedávneho "covid" koncertu v kalifornskom Inglewoode. Podujatia s hashatgom VaxLive sa zúčastnili aj mnohé iné známe tváre, ako napríklad Jennifer Lopez, herec Ben Affleck či speváčka Selena Gomez za účelom podporiť vakcinačný program v USA. 

Harry a Meghan zasadli na predsednícke stoličky kampane Vax Live, ktorej sa zúčastnili mnohé hviezdy amerického šoubiznisu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vax Live (@globalcitizenvaxlive)

Americké publikum prijalo princa Harryho, ktorý prišiel bez manželky, keďže je vo vysokom štádiu tehotenstva, s nadšením a odmenilo ho dokonca dlhým potleskom v stoji. "Takto Amerika zaobchádza s ľuďmi, nie ako Anglicko s Meghan. Harry odteraz patrí k nám," napísal jeden z mnohých fanúšikov v komentári pod živým prenosom. Harry a Meghan totiž pôsobia ako predsedovia tejto kampane, ktorej cieľom je podľa organizácie Global Citizen "vzbudiť dôveru vo vakcíny na celom svete a pomôcť dostať vakcíny proti Covid-19 pre všetkých a všade." A keďže je cena vojvodov veľmi vysoká a oni sami sú si toho vedomí, je celkom pravdepodobné, že za masívnu kampaň a predsedníctvo v tomto projekte zhrabla dvojica po zmluvách s Netflixom či Spotify ďalšie desiatky miliónov. Meghan a Harry sa navyše opäť ešte hlbšie zapíšu do povedomia mnohých obyvateľov USA, ktoré sa stali pred rokom ich novým domovom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie