Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Kate vyslala skrytý odkaz Harrymu a Meghan?! TÁTO fotka hovorí za všetko!
Zdielať na

Kate vyslala skrytý odkaz Harrymu a Meghan?! TÁTO fotka hovorí za všetko!

Archívna reportáž

Je všeobecne známe, že obyvatelia Britských ostrov veľmi oceňujú, keď môžu byť súčasťou života monarchov prostredníctvom sociálnych sietí, na ktorých kráľovská rodina zverejňuje fotografie z ich súkromia a rodinného života. Uvedomuje si to aj vojvodkyňa Kate, manželka korunného princa Williama. Dá sa povedať, že fotografovanie je priam jej vášňou a zároveň aj dobrou zábavou. Zábery robí neraz premyslene, s cieľom zanechať aj nejaký symbolický odkaz pre druhých.

Ako prináša denník The Mirror, skrytý odkaz pre princa Harryho vyčítala z najnovšej fotografie malého princa Louisa skúsená novinárka a redaktorka celoživotne očarená kráľovskou rodinou. Daniela Elser si myslí, že za rozkošnou fotkou chlapčeka na bicykli, ktorý práve oslávil 3. narodeniny, je čosi viac, ako verejné blahoželanie, a vidí v ňom Katin odkaz namierený priamo na city a svedomie mladšieho brata jej manžela Williama, princa Harryho.

Malý Louis sa na fotke šibalsky usmieva sediac na malom červenom bicyklíku v areáli Kensingtonských záhrad, ktoré obklopujú Kensingtonský palác a jeho areál z troch strán. Tam býva rodina vojvodov z Oxfordu. Časť záhrad je prístupná aj verejnosti, ktorá má možnosť vídať všetky tri deti Williama a Kate, ako sa tam voľne premávajú na bicykloch. Nemajú ani problém z toho, že ich sleduje zvedavá verejnosť, vrátane dotieravých fotografov. Ukazujú, že aj kráľovské deti žijú normálny život. To ale odporuje tvrdeniu princa Harryho, že počas detstva si nemohol ani zajazdiť na bicykli so svojím otcom, ako mohli obyčajné deti, ako to predostrel v talk show Oprah Winfrey. Vraj to nedovoľujú pravidlá kráľovského paláca. Pritom však existujú zábery ako sedia na bicykloch vedľa seba ako on, tak aj jeho otec Charles, mama Diana, aj starší brat William. 

Harry bol skutočne rozkošné dieťa a minimálne počas života s mamou si detstvo náramne užíval. Pozrite si top momenty malého Harryho zachytené na kameru:

Je otázne, či si Harry na tieto momenty z detstva nespomína, alebo len zavádzal, aby na verejnosti vyzeral ako nešťastná obeť kráľovských pravidiel a obmedzení slobody. V tom zmysle sa sťažovala aj Meghan, keď tvrdila, že sa zas nemohla stretnúť s priateľmi v kaviarni, či reštaurácii mimo kráľovského areálu a ani voľne cestovať. Ale aj to popreli očividní svedkovia, keďže ju viackrát zahliadli na takýchto stretnutiach. A vie sa z médií aj o jej cestách. Kráľovská rodina je iste veľmi pobúrená ich správaním, ale verejne sa k tomu až tak nepriznáva. Verejnosť ale pozorne sleduje každý náznak pocitov hlavných predstaviteľov kráľovskej rodiny a prejavov v rámci ich vzťahu s vojvodami zo Sussexu, čo sa naplno prejavilo aj pri Harryho ostatnej ceste do Británie na pohreb starého otca.

Za fotkou sa vraj podľa expertky skrýva odkaz princovi Harrymu:

​Odborníčka na kráľovskú rodinu si narodeninovú fotku malého Louisa sediaceho na bicykli vysvetľuje ako odkaz pre Harryho po svojom. "Ten význam vyzerá jasný. Normálne veci, po ktorých Harry túžil - ako napríklad možnosť pre jeho deti vyrastať bez obťažovania médií - boli vždy na dosah ruky. A výmena Windsoru za Montecito bola v skutočnosti premárnená šanca si užiť všetky druhy slobody, ktoré tak zreteľne chce pre vlastnú rodinu," citujú slová Daniely Elsner v spomínanom denníku. "Mohlo by sa zdať, že vojvodkyňa sa snažila podčiarknuť, že Harry zmeškal časť historického revizionizmu, niečo, na čo obyvatelia Kensingtonského paláca nezabudli. Žiaľ, Archie má pred sebou celkom inú budúcnosť," uvažuje Elser, znalá drzosti kalifornských paparazzi bez rešpektu súkromia, po ktorom vraj tak veľmi Harry s Meghan túžili a v Británii ho údajne nemali.

Súvisiace články

Najčítanejšie