Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kate zverejnila najnovšiu fotku oslávenca Louisa (3)! To sa KEDY stalo, pýtajú sa všetci!
Zdielať na

Kate zverejnila najnovšiu fotku oslávenca Louisa (3)! To sa KEDY stalo, pýtajú sa všetci!

Archívna reportáž

Na tých najmenších azda najviac vidieť ako veľmi letí čas. Iba nedávno sa rodina princa Williama rozrástla o tretiu ratolesť a dnes už je to malý šibal, ktorý robí rodičom a celej kráľovskej rodine veľkú radosť. Už sa stalo nepísanou tradíciou, že presne v deň narodenín svojich detí zverejní pár vojvodov z Cambridgeu aktuálnu fotku oslávenca, zachytenú objektívom ich mamy Kate. Ani tretie narodeniny ich najmladšieho potomka neboli výnimkou, avšak o malom bábätku už ani zďaleka nemôže byť reč.

Na oficiálnej stránke sociálnej siete vojvodov z Cambridge potešila ich priaznivcov rozkošná fotografia malého Louisa, ktorý 23. apríla 2021 oslavuje svoje tretie narodeniny. Oslávenca so šibalským výrazom v očiach zachytáva na farebnom odrážadle prvýkrát na ceste do škôlky v južnom Kensigtone, kde predtým chodila aj jeho staršia sestra Charlotte.

Fotografiu zverejnili rodičia malého princa na Instagrame deň pred jeho oficiálnymi narodeninami, avšak pripomenuli, že prvý deň v škôlke si odkrútil už niekoľko dní predtým. Podľa výrazu tváre sa však dá odhadnúť, že sa Louis na nových kamarátov a prostredie v kolektíve veľmi tešil. Celkový dojem snímky tiež dotvára modrá rovnošata, ktorá je v britských zariadeniach pre deti celkom bežnou súčasťou šatníka každého škôlkara či školáka. Princ Louis je na taký malý "kolektív" už zvyknutý z domu, kde trávi veľa času so svojimi dvoma staršími súrodencami - so Charlotte, ktorá už o pár dní, presne 2. mája 2021 oslávi šesť rokov, a s najstarším, 7-ročným Georgom.

Takto "bábätkovsky" vyzeral princ Louis minulý rok, keď oslavoval 2. narodeniny. Dnes je už z neho malý veľký škôlkar:

"Už zajtra tri!" píše sa k príspevku s fotkou, ktorú zhotovila pyšná mama Kate, o ktorej je známe, že jej vášňou je popri kráľovských povinnostiach aj fotenie. Väčšina fotiek jej detí teda pochádza práve z jej fotoaparátu, na ktorom vie v správny moment stlačiť spúšť. "Túto fotku urobila vojvodkyňa ešte začiatkom týždňa, keď odchádzal prvýkrát do škôlky. Vojvoda a vojvodkyňa sú potešení s vami zdieľať novú fotografiu princa Louisa," stojí ďalej v popise k fotografii s usmiatym chlapčekom na farebnom bicykli. Ako sa dalo očakávať, fotografia spustila vlnu srdečných gratulácií a obdivných komentárov. Iba počas prvých 11 hodín získala takmer jeden a pol milióna "lajkov", medzi ktorými nechýbalo srdiečko napríklad aj od manželov Beckhamovcov.

"Och môj bôže, je tak rozkošný, presne ako jeho sestrička braček " alebo "Naše bábätko už nie je bábätkom. Všetko najlepšie". Najčastejšie boli práve komentáre, ako veľmi rýchlo vyrástol a z bábätka, ktoré sa narodilo len "včera", je už veľký chlapček. Kým mnohí nachádzali podobu s jeho staršími súrodencami, našli sa aj takí, ktorí videli podobu s vojvodkyňou Kate: "Je to úplne jasné mamičkine dvojča". Napriek ohromnej radosti z veľkého kroku v živote malého Louisa boli jeho tohtoročné narodeniny poznačené trpkou udalosťou. Vo veku nedožitých 100 rokov zomrel jeho prastarý otec a manžel kráľovnej Alžbety II., ktorá oslavy jej 95. narodenín, ktoré mala 21. apríla 2021, prežívala so smútkom na srdci. A tak sa tohotoročné detské oslavy narodenín budú  pravdepodobne  konať iba veľmi symbolicky, v kruhu najbližších.


Súvisiace články

Najčítanejšie