Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Dcérka Meghan ešte nie je na svete a už jej mama pripravila TENTO mega luxusný darček!
Zdielať na

Dcérka Meghan ešte nie je na svete a už jej mama pripravila TENTO mega luxusný darček!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Meghan Markle je veľmi predvídavá žena, ktorá si zároveň ide tvrdo za svojim cieľom aj cez prekážky. Ako sa nedávno vyjadrila, už pred rokmi vedela, že bude jedného dňa mamou dievčatka a preto si ešte ešte počas natáčania seriálu Suits v roku 2015 kúpila niečo, o čom vedela, že dcérke jedného dňa odovzdá.

Ako prináša portál The Sun, darček nemalej hodnoty vyberala nastávajúca dvojnásobná mama Meghan s precíznosťou a investovala do veľmi kvalitnej značky hodiniek. A ako prezradila spolu s manželom, princom Harrym, v nedávno odvysielanej talk show Oprah Winfrey, tento rok sa narodenia vytúženej dcérky konečne dočká a hodinky budú mať konečne už vopred určenú novú majiteľku. 

Krásne hodinky French Tank svetoznámej značky firmy Cartier stáli v prepočte vyše 5 500 eur. Meghan dávno túžila po hodinkách tejto značky."Keď som zistila, že budeme nakrúcať tretiu sériu Kravaťákov, ktorá sa v tej dobe zdala ako obrovský míľnik, vykašľala som sa na cenu a kúpila som si dvojfarebnú verziu, na ktorú som si dala vyryť od MM pre MM a plánovala ich jedného dňa venovať svojej dcére," prezradila pre časopis Hello!. A je tu ešte jedna zvláštna súvislosť. Aj o zosnulej princeznej Diane sa vedelo, že nosí hodinky tejto značky, ktoré veľmi obľubovala. Ktovie, či sa práve ňou vtedy Meghan neinšpirovala.

Meghan sa vycibrený vkus nedá odoprieť, ten predviedla nielen pri mnohých kúskoch šiat, ale aj pri výbere doplnkov:

​Keď nedávno odvysielala americká televízia CBS talk show s Oprah Winfrey, bolo zaujímavé vidieť, ako sa pár vojvodov zo Sussexu dohadoval, kto odpovie na jej otázku, týkajúcu sa pohlavia očakávaného dieťatka. Správu o očakávaní dieťaťa zverejnila už na Valentína. Nakoniec sa chopil príležitosti jeho budúci otecko. "Je to dievča, mať chlapca a potom dievča..., čo viac si želať? Teraz máme svoju rodinku, my štyria a dvaja psy," rozžiarený prezradil sladké tajomstvo. Bola to jedna z mála pozitívnych informácií a tajomstiev, o ktoré sa podelili so slávnou moderátorkou a následne aj divákmi. Najmä Meghan chŕlila na kráľovskú rodinu a palác jednu sťažnosť za druhou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Misan Harriman (@misanharriman)

V mediálnom šialenstve, ktoré zavládlo po odvysielaní talkshow, takmer zaniklo oznámenie páru vojvodov o očakávaní dcérky. Všetci riešia najmä obvinenia kráľovskej rodiny od Meghan z rasizmu a jej psychické problémy, pre ktoré mala počas prvého tehotenstva dokonca aj myšlienky na samovraždu.  Údajne jej nikto nechcel poskytnúť pomoc, cítila sa osamotená. Nemohla ísť ani na obed so svojimi priateľmi kedykoľvek by chcela, bola akoby zošnurovaná predpismi a nariadeniami. Otázka je, nakoľko to mohla očakávať, napokon, nejaký čas pred sobášom sa už na kráľovskom dvore pohybovala spolu s princom Harrym, ktorý ju mal uviesť do kráľovských zvyklostí a povinností, myslí si veľká časť britskej verejnosti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie