Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Meghan neoznámila tehotenstvo na Valentína náhodou! Je v tom TENTO krásny odkaz!
Zdielať na

Meghan neoznámila tehotenstvo na Valentína náhodou! Je v tom TENTO krásny odkaz!

Archívna reportáž

Už niekoľko dní sa priaznivci páru vojvodov zo Sussexu tešia z radostnej novinky. K malému, ani nie dvojročnému synčekovi Archiemu už čoskoro pribudne súrodenec. Avšak aj ich rodinné šťastie zasiahla smutná udalosť, keď Meghan ešte v roku 2020 nečakane potratila. O to väčšiu radosť a nádej prinieslo toto mnohými očakávané tehotenstvo, ktoré pár verejne oznámil na sviatok zaľúbencov.

Princ Harry a jeho manželka Meghan sa už čoskoro stanú dvojnásobnými rodičmi. Túto radostnú správu oznámili svetu v značne pokročilom štádiu tehotenstva, o čom svedčia romantické zábery dvojice vyhotovené ich blízkym priateľom a fotografom Misan Harriman. Avšak to, že tehotenstvo oznámili svetu v deň svätého Valentína nie je žiadna náhoda, rovnaké rozhodnutie urobila aj Harryho mama, princezná Diana (36).

Presne pred 37 rokmi totiž 14. februára oznámili svetu princezná Diana s vtedajším manželom princom Charlesom radostnú správu, že pod srdcom nosí svojho druhého syna, princa Harryho. Zdá sa, že Meghan sa nebohou svokrou inšpirovala a prostredníctvom nežných čiernobielych fotiek ukázala svetu rastúce bruško. Tie zverejnil na svojom oficiálnom profile fotograf a ich kamarát Misan.

Takto sa v roku 2018 upriamila pozornosť sveta na Harryho a Meghan, vtedy čakal ich čoskoro 2-ročného syna Archieho:

"Meg, na vašej svadbe som bol svedkom počiatku tohto príbehu lásky a, priatelia, som poctený, že možem dokumentovať jeho pokračovanie," napísal Misan k fotografii páru, ktorý sa v tieni košatého stromu tešia z nového života pod srdcom Meghan. Podľa bruška sa dá dedukovať, že je mamička malého Archieho už pokorčilom štádiu tehotenstva, no je celkom pochopiteľné, že svoje sladké tajomstvo chcel pár udržať v tajnosti čo najdlhšie.

Pár vojvodov zo Sussexu tak vzdal hold princeznej Diane, Harryho matke, ktorá sa 14. februára 1984 objavila na titulke novín Daily Telegraph, aby oznámila svetu, že o sedem mesiacov privedie na svet druhého kráľovského potomka. Pod srdcom totiž nosila vo svojich 22 rokoch mladšieho z jej dvoch synov, princa Harryho. Nie je tajomstvom, že Meghan v mnohom vzhliada k matke svojho manžela, a o to viac ju nepochybne bolí, že je, na rozdiel od nej, v nemilosti mnohých priaznivcov v kráľovskej rodiny. 

Súvisiace články

Najčítanejšie