Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ďalšie kráľovské bábätko je na svete! Princezná Eugenia porodila!
Zdielať na

Ďalšie kráľovské bábätko je na svete! Princezná Eugenia porodila!

Archívna reportáž

Od začiatku februára už britská kráľovská rodina očakávala každým dňom príchod prvého vnúčatka škandalózneho princa Andrewa a Sarah Fergusson. Brat princa Charlesa sa dočkal 9. februára, keď jeho mladšia dcéra Eugenie priviedla na svet zdravé dieťatko.

Princezná Eugenie a jej manžel Jack Brooksbank sa niečo po vyše dvoch rokov od svadby dočkali toho najkrajšieho daru - v utorok sa stali rodičmi bábätka. Eugenie porodila v súkromnej pôrodnici syna, ktorého meno zatiaľ nie je známe.

Príchod chlapčeka na svet si nenechal ujsť ani jeho otecko, ktorý bol prítomný pri pôrode. Dieťatko prišlo na svet presne o 08:55 ráno s dokonalou váhou 3700 gramov.

Vypočujte si príbeh princeznej Eugenie:

Radostnú správu zverejnila princezná Eugenie len jednoduchou čiernobielou fotkou, na ktorej držia šťastní rodičia za ruku svojho malého synčeka. Popis chýbal, všetko povedala tromi modrými srdiečkami. Zdieľnejší boli na oficiálnom profile kráľovskej rodiny na Instagrame. Prezradili nielen váhu a miesto narodenia chlapčeka, ale aj ďalšie detaily, najmä vo vzťahu ku kráľovnej Alžbete II.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily)

"Je to prvé dieťa princeznej Eugenie a Jacka Brooksbanka, prvé vnúča vojvodu z Yorku a vojvodkyne z Yorku Sarah a deviate pravnúča kráľovnej a vojvodu z Edinburghu. Jej kráľovská výsosť a jej dieťa sa majú dobre," stojí okrem iného v radostnej správe. Dieťa je jedenáste v poradí nároku na kráľovský trón hneď za svojou matkou a odsunulo svojho strýka, princa Edwarda, na dvanáste miesto. Kráľovná s manželom sú zo správy nadšení. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Princess Eugenie (@princesseugenie)

Súvisiace články

Najčítanejšie