Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tak toto bude bolieť! Otec Meghan Markle o nej nakrúca dokument, TOTO v ňom ukáže!
Zdielať na

Tak toto bude bolieť! Otec Meghan Markle o nej nakrúca dokument, TOTO v ňom ukáže!

Archívna reportáž

Vydajom do britskej kráľovskej rodiny si americká herečka Meghan Markle (38) zabezpečila nielen vznešený titul, ale aj slušné finančné zábezpečenie. Avšak členovia jej podarenej rodiny sa taktiež snažia z udalosti vydolovať čo najviac, a každý tak robí podľa svojich schopností a možností. Kým Meghan podpísala spolu s manželom dve mnohomiliónové zmluvy s Netlixom a Spotify, jej nevlastná sestra zase pred časom dopísala prvú časť biografie Denník sestry ambicióznej princeznej. Kniha by sa mala v blízkej budúcnosti objaviť na pultoch amerických kníhkupectiev, premotivovaná Samantha má už dokonca rozpísanú aj jej druhú časť.

Príležitosť na trochu publicity a nejakých tých dolárikov nechce prepásť ani Meghanin otec, Thomas Markle (67). Podľa informácií denníka The Sun sa chystá nakrútiť dokument o živote so svojou dcérou. Túžbu po pozornosti a sláve majú Marklovci, zdá sa, v génoch už od prírody. A tak nečudo, že Meghan ešte pred svadbou s princom Harrym prerušila s niektorými členmi jej rodiny kontakt. Asi sama dobre pozná náturu svojej rodiny.

Zatiaľ čo Samantha tvrdí, že nenapísala nič, z čoho by mala mať Meghan ťažkú hlavu, ich otec Thomas bude zrejme o čosi tvrdší. Už párkrát si neodpustil štipľavé poznámky na konto svojej dcéry ako napríklad pri odchode páru vojvodov do Ameriky, že zo svojho života urobia „Wallmart s korunou“. A to sa mnohým Britom, ktorí Meghan práve nemusia, veľmi páči. Otec Meghan bol hlavným osvetlovačom v Hollywoode, za svoju kvalitnú prácu získal aj ocenenia. V minulom roku o ňom a jeho živote Channel 5 nakrútil a aj uviedol dokument Thomas Markle: My Story.

Meghan má rada publicitu, avšak kritiku a negatívne komentáre znáša iba s ťažkosťami. Preto sa snaží tvrdo pracovať na svojom imidži filantropky a ochrankyne žien a detí:

​Teraz si trúfa nakrútiť dokumentárny film sám Thomas Markle, ktorý patričné skúsenosti aj predstavy už má. „Začne to mojím životom, rodinou, láskou k divadlu a televízii a tým, ako som sa k nej dostal. Potom tam bude môj život s Meghan, jej dospievanie, školské dni a jej odchod na vysokú, aj začiatok kariéry. Vtedy sme sa spolu mali dobre, než sa prvýkrát vydala a presťahovala sa do Kanady. Potom začína úplne nový príbeh. Je to niečo ako: Čo sa stalo s mojím dievčatkom?“ vysvetlil Markle o čom dokument bude. Ďalej upresnil, že v dokumente bude veľa najrôznejších videí a fotiek Meghan, ktoré doposiaľ verejnosť nevidela. 

Samantha Markle a jej otec Thomas vedia využiť každú príležitosť ako na sláve svojej príbuznej, vojvodkyni zo Sussexu, zarobiť a pritiahnuť na seba pozornosť:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samantha M Markle (@samanthamarkle1)

Po nepríjemnej afére pred sobášom Meghan kvôli zverejneným fotkám bez jej súhlasu, sa ho nezúčastnil a svoju dcéru od jej odchodu z USA nevidel, vnuka Archieho ešte niky. Šanca, že sa situácii niečo zmení, je minimálna. Thomas Markle nemá problém svoju dcéru a zaťa kritizovať, a dá sa predpokladať, že sa tomu nevyhne ani v tomto dokumente. Nepáči sa mu najmä to, ako sa pár vojvodov zo Sussexu neustále sťažoval na život v kráľovskom paláci a poúčajú druhých ako správne žiť. "Milujem svoju dcéru. Ale vážne nerozumiem tomu, čo sa z nej stalo,“ s ľútosťou poznamenal. No nie všetci mu fandia, zožal si od mnohých aj kritiku. "Výborne, pán Markle. Dajte nám pár obrázkov a zarobte na nej čo najviac peňazí. Nič iného si aj tak nezaslúži,“ odkazuje mu jeden z  diskutujúcich na sociálnej sieti a podobné pocity zdieľajú aj mnohí iní obyvatelia Britských ostrovov.

Súvisiace články

Najčítanejšie