Zatiahnuté
13°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Bolestivý úraz Bagárovej dcérky! Následky sú nepríjemné, ovplyvnili aj jej vzhľad!
Zdielať na
Hudba

Bolestivý úraz Bagárovej dcérky! Následky sú nepríjemné, ovplyvnili aj jej vzhľad!

Archívna reportáž

Malé deti sú obvykle ako živé striebro. Lietajú a lozia kade-tade a len ťažko sa dajú spočítať rozbité kolená. No niektoré úrazy nie sú ani trochu vtipné, najmä, keď si dieťa ponesie následky. To by čakalo aj dcéru Moniky Bagárovej (30), rozkošnú Rumiu (4). Mala ale kus šťastia v nešťastí.

​Nejeden človek považuje návštevu zubnej ambulancie takmer za rovnú s mučiarňou. Vŕtanie zubov, nedajbože aj trhanie, je priam nočnou morou pre mnohých. V moderne vybavených ambulanciách a aj so zlepšujúcim sa prístupom lekárov sa už ale nie je čoho báť. Potvrdzuje to aj speváčka Monika Bagárová, na základe skúsenosti s jej štvorročnou dcérkou Rumiou.

Malá nezbednica zdedila temperament zrejme po rodičoch, neustále je v pohybe a občas sa jej pritrafí aj nejaká tá nehoda. Zopárkrát sa jej podarilo spadnúť, pričom neraz si to odniesli aj zuby - najmä jeden. Starostlivá mama Monika sa zverila na Instagrame: "Ruminka má jeden predný zub do polky zarazený, mohol za to pád, a to dokonca počas dvoch mesiacov trikrát. Zub nebolel a nebolí, ale tmavne, plus sa zúbky začali dosť rýchle kaziť (nie kvôli pádu)." Na dôkaz pridala aj fotografie. Zarazený zúbok síce zmenil vzhľad malej princeznej, našťastie, nebol trvalý.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Ošetrenie u zubárky prebehlo našťastie bez plaču. Ruminka pevne držala v náručí svojho ochrancu v podobe plyšáka a pani zubárka sa snažila ju ošetriť čo najcitlivejšie, bez pomoci anestézie, pričom použila novú účinnú metódu. "Na celú zadnú plochu sme nechali dať striebro, ktoré kazy ‘zastavuje‘. Je to teda čierne, nevyzerá to pekne, ale funguje to," vysvetlila spokojná mama Monika Bagárová. So zubami neradno žartovať, majú slúžiť po celý život, našťastie Ruminka mala ešte mliečne zúbky a trvalé jej azda porastú pekné.

Najčítanejšie