Zatiahnuté
Bratislava
Levoslav
2.10.2024
Patrasová démona stále neporazila! Slováček priznal ďalšiu trpkú skúsenosť!
Zdielať na

Patrasová démona stále neporazila! Slováček priznal ďalšiu trpkú skúsenosť!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov trápil verejným mileneckým vzťahom

Vitalitu nemožno Felixovi Slováčkovi (81) rozhodne uprieť. Neustále koncertuje, chodí do spoločnosti a užíva si život naplno. Jeho o 13 rokov mladšia manželka Dagmar Patrasová (68) zato viditeľne upadá a stráni sa aj spoločnosti. Poznačilo ju iste najmä nevydarené manželstvo, keďže ju Felix neustále podvádzal, ale tiež ťažká diagnóza ich dcéry Aničky. Uchyľuje sa preto podľa všetkého k pitiu, na čo Felix pravidelne a neveľmi taktne upozorňuje.

​Len čo hudobník Felix Slováček priletel z Azerbejdžanu, kde vystupoval, bežal na krst knihy Příběhy skryté za písněmi KG, ktorej bol jedným z kmotrov. Tá vychádza pri príležitosti piateho výročia skonu Karla Gotta. Na túto udalosť prišla aj Marta Kubišová či Olga Matušková. Felix Slováček ale svoju manželku Dagmar Patrasovú so sebou nezobral. "Stavil som sa doma len pre saxofón a chcel som vziať Dádu. Bola ale D dur, a tak som tu sám," zdôvodňoval v muzikantskej hantírke jej neprítomnosť pre Blesk.cz, čím chcel zrejme naznačiť nie ideálny stav jeho manželky.

Na to, že manželka pije, upozorňuje Slováček verejne možno až pričasto. Jeho niektoré výroky sú na pováženie, najmä keď sa svojho času priznal, že uvažoval aj o tom, že ju zbaví svojprávnosti. Na druhej strane je smutné, že si Dagmar nepripúšťa svoj problém s alkoholom, čo pre ňu môže dopadnúť veľmi zle. Jej jazdy s najväčšou pravdepodobnosťou pod vplyvom alkoholu sú neospravedlniteľné. Dcéra Anička by tiež pri liečbe rakoviny iste radšej privítala, keby jej mama bola oporou a nie, aby si robila starosti ešte aj o ňu. Isté je, že v tejto rodine to roky dobre nefunguje.

​Možno by Dáde pomohlo, keby sa jej Felix viac venoval a bol by jej oporou. V tomto duchu to komentujú vo svojich príspevkoch k článkom, kde sa zmieňuje o Patrasovej problémoch s alkoholom, viacerí čitatelia. Jasne poukazujú aj na jeho chyby. "Bež už s tými kecami niekam, stále sa zviditeľňuješ špinením manželky, je to trápne a nechutné," odkázal mu jeden. "To je hrozné manželstvo. V tomto žiť, to musí byť peklo. On si ale asi neuvedomuje, že k tomu D dur, ju dostal on," mieni iná komentujúca. Mnohí ale odsudzujú aj Dádu, kam až dospela. Kedysi bývala idolom mužov, dokonca zaujala aj Alaina Delona, keď s ním nakrúcala v Paríži film, dnes ju ľudia skôr ľutujú ako obdivujú.

Najčítanejšie