Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Ctibor
13.9.2024
Mohla mať Delona, vybrala si Slováčka! Patrasová ohromila spomienkou na zosnulého Alaina!
Zdielať na

Mohla mať Delona, vybrala si Slováčka! Patrasová ohromila spomienkou na zosnulého Alaina!

V osemdesiatych rokoch minulého storočia patrila herečka Dagmar Patrasová (68) k sexsymbolom bývalého Československa. Všimol si ju aj francúzsky režisér Philippe Lefebvre (83) a ponúkol jej vedľajšiu rolu v štvordielnom seriáli Cinéma s hlavnou hviezdou Alainom Delonom (†88). Takú ponuku si Dáda nenechala ujsť a vďaka tomu sa zoznámila v Paríži aj s touto filmovou legendou. A mohlo z toho byť aj niečo viac.

​Na nedávno zosnulého Alaina Delona má dnes už mnohými zatracovaná herečka Dagmar Patrasová pekné osobné spomienky. Ubehlo už 37 rokov odvtedy, čo s ním v Paríži v roku 1987 nakrúcala pár scén v štvordielnom seriáli Cinéma. Dagmar bola v tom čase už ale vydatá za populárneho hudobníka Felixa Slováčka a mala s ním syna Felixa. Len to zrejme zabránilo tomu, aby nepodľahla vtedy fešnému 51-ročnému filmovému idolu.

Počas spoločného nakrúcania si totiž Delon všimol krásky z vtedajšieho Ostbloku a svoj záujem o ňu potvrdil, keď ju pozval na večeru. Ktovie, čo všetko pritom prebehlo v hlave Dagmar, keď jeho ponuku prijala. Ale možnosti stráviť čas osobne s takou legendou predsa nemohla odolať. Teraz si na to zaspomínala pre Ahaonline: "Dodnes si spomínam, ako vtedy sŕkal ústrice a pritom na mňa hľadel tým svojím magickým pohľadom." Pikantné predstavy, čo potom asi nasledovalo, ale Patrasová hneď uťala.

Pripomeňte si mladučkého krásavca:

"Na nejaké romantické zážitky sa pýtate márne. Bola som pomerne čerstvo vydatá za Felixa. Tešila som sa domov, cnelo sa mi za ním," tvrdila Dagmar a snáď to tak aj bolo, hoci pre mnohých je to nepredstaviteľné. A tak sa vrátila domov k Slováčkovi, ktorý, ako sa sám prednedávnom priznal, ju pritom veselo podvádzal s obdivovateľkami doma i v zahraničí. Jediným upokojením pre Dádu môže byť to, že ani s Delonom by to zrejme nebolo inak, navyše, k svojim partnerkám sa neraz nesprával práve pekne...

Pripomeňte si krásnu mladú Patrasovú:

Najčítanejšie