Skoro jasno
22°
Bratislava
Miriama
8.9.2024
Identita utajovaného priateľa Slováčkovej odhalená! TENTO muž je jej oporou v boji s rakovinou!
Zdielať na

Identita utajovaného priateľa Slováčkovej odhalená! TENTO muž je jej oporou v boji s rakovinou!

Zdroj: instagram/AJS

O tom, že v živote Aničky Slováčkovej (28) sú popri liečbe rakoviny aj pekné chvíle, svedčia fotografie, ktoré nedávno zdieľala na sociálnej sieti. Priam dojemne pôsobia tie, na ktorej drží v náručí hnedé kozliatko. Odfotila s ním aj jej priateľa, ale tak, aby mu nezachytila tvár, no isté indície vidno. Nebolo už potom také ťažké odhaliť jeho identitu.

​Hoci si Anička Slováčková rada skúša rôzne parochne, najradšej chodí v súkromí s holou hlavou. Keď si naposledy vyskúšala ako vyzerá v dlhých hnedých vlasoch, zverila sa, že keď jej opäť narastú vlastné vlasy, nechá ich aspoň načas v pôvodnej hnedej farbe. Posledné roky bola blondínka a svedčalo jej to, ale aj v hnedých vlasoch vyzerá výborne. Viacerí jej fanúšikovia vidia silnú podobu s jej mamou Dagmar Patrasovou. Anička si ale nerobí ťažkú hlavu ani zo straty vlasov pre chemoterapiu a za holú hlavu, symbol boja s chorobou, sa rozhodne nehanbí, ako vidno aj v najnovšom príspevku. Video však prezradilo aj čosi iné.

​Aničkin priateľ by chcel rád zostať v utajení, nemá v obľube budiť pozornosť, čo ona rešpektuje a nezverejňuje nikde ich spoločné fotky. Na v zábere, ktorý nedávno zdieľala na svojom instagramovom profile z výletu, vidno bradu muža, ktorý drží na rukách kozu. Hoci jeho tvár neukázala, netrvalo dlho a Expres.cz zistil aj jeho meno. Kamarát dvojice Vojtěch Kanta totiž zdieľal video z návštevy u Aničky, kde za stolom s bohatým pohostením v mexickom štýle sedel vedľa nej mladý muž s bradou. A je to basák z jej kapely, Matěj Růžička. Anička sa nikdy netajila s tým, že jej priateľ je muzikant a poznajú sa už roky. Najskôr ho vraj brala ako kamaráta a kolegu, no "potom preskočila iskra".

Anička sa delí so svojím príbehom so všetkými:

Už asi rok spolu aj bývajú v jej podkrovnom byte. Zažívajú vraj spoločne veľa zábavy. "Je to neskutočne chytrý a vtipný človek. Som rada, že sme to spolu vydržali do týchto náročných chvíľ, zvláda to úžasne," pochvaľovala si v rozhovore pre Blesk. Do partie k nim patrí aj sučka Jindřiška, ktorá im dáva veľa lásky. "Aj keď nám vždy nie je do smiechu, ona nás vždy rozosmeje. Je to naše vysnívané dievčatko," zverila sa. K videu z návštevy u nich napísal ich kamarát Vojta, že je "šťastný, že má okolo seba skvelých ľudí", lebo "je to v živote veľmi dôležitá vec". Poďakoval Aničke a Matějovi za "famóznu mexickú večeru" a tak zrejme nechtiac prezradil veľké tajomstvo. Snáď ho ešte niekedy pozvú...

Najčítanejšie