Jasno
23°
Bratislava
Pavol, Peter, Petra
29.6.2024
Príliš nečakane, príliš skoro..! Zomrel len 49-ročný spevák kapely s nesmrteľným hitom!
Zdielať na

Príliš nečakane, príliš skoro..! Zomrel len 49-ročný spevák kapely s nesmrteľným hitom!

Zdroj: youtube/screenshot

Ďalšia smutná správa pribudla do tohtoročnej čiernej kroniky. Vo veku len 49 rokov zomrel frontman rap-rockovej skupiny Crazy Town, Shifty Shellshock, vlastným menom Seth Brooks Binzer. Hudobníkovo telo našli v jeho dome v Los Angeles. Príčina úmrtia zatiaľ nie je známa. Shifty Shellshock sa preslávil na medzinárodnej hudobnej scéne super hitom Butterfly, z albumu The Gift of Game vydanom v roku 2000.

​Kontroverzný americký hudobník Shifty Shellshock roky bojoval so závislosťami a mal aj problémy so zákonom. V jeho poslednom príspevku zverejnenom na sociálnej sieti 28. apríla, dominuje medzi postavami oblečenými v bielom čierna maskovaná postava. "Skutočnosť je vzácna, faloš je všade," píše na fotke. Ešte záhadnejší a zjavne bolestný odkaz pripísal Shifty: "Na tých, ktorí zostávajú, aj keď sa ich zo všetkých síl snažím odplašiť." Po správe o jeho predčasnom skone sa pri príspevku hromadia komentáre so sústrastnými prejavmi od jeho fanúšikov. 

​Podľa portálu Variety zomrel Shifty Shellshock v pondelok 24. júna. Jeho telo našli v jeho dome v Los Angeles. Okolnosti, ktoré viedli k hudobníkovej smrti, zatiaľ nie sú známe. Shifty Shellshock založil skupinu Crazy Town v roku 1995 v Los Angeles s Bretom „Epic“ Mazurom. V roku 2000 sa preslávili hitom Butterfly. Počas svojej kariéry sa Shifty podieľal na mnohých iniciatívach na zvýšenie povedomia o závislostiach na drogách. Zúčastnil sa dvoch sezón reality show Sober House a Celebrity Rehab s touto témou. Za prechovávanie kokaínu a cracku, ako aj za jeho bitky dostal po odsúdení v roku 2012 podmienku na tri roky.

Pripomeňte si najväčší hit kapely:

V roku 2022 ho zatkli v Los Angeles za jazdu pod vplyvom alkoholu. Minulý rok sa stalo virálnym video so záznamom jeho bitky s Bobbym Reevesom. Pohádali sa po koncerte, keď po jeho skončení Shifty Shellshock zakričal na svojho kolegu: "Chcem späť svoje peniaze". Reeves v bitke dobre nedopadol. Shifty pritom nedávno napísal na sociálnej sieti: "Som milovník, nie bojovník. Ale človek, ktorého sa musím naučiť milovať namiesto boja, som ja sám... pravá láska." Odhalil tým hĺbku svojich vnútorných zápasov a snahu po vymanení sa z marazmu, čo sa mu ale, žiaľ, nepodarilo. Zanechal po sebe troch synov.

Najčítanejšie