Skoro jasno
28°
Bratislava
Beáta
28.6.2024
Stačilo! Darina dcéra sa už musela ozvať, Rolins objasnila, čo sa udialo!
Zdielať na

Stačilo! Darina dcéra sa už musela ozvať, Rolins objasnila, čo sa udialo!

Archívna reportáž

Donedávna bola hlavnou témou Dary Rolins (51) láska k jej priateľovi Pavlovi Nedvědovi (51), už zopár týždňov ale intenzívne rieši plastiku tváre. Bez jej súhlasu túto výsostne súkromnú záležitosť zverejnil renomovaný taliansky plastický chirurg, čo sa jej veľmi dotklo. Na pár týždňov sa vytratila z očí verejnosti, aby sa jej tvár po zákroku zregenerovala. Keď sa vrátila a zverejnila prvú fotku po plastike, mnohí ju nespoznávali. Odvtedy stále rieši aj nekonečné hejty.

Po prvých negatívnych reakciách sledovateliek instagramového profilu Dary Rolins na jej novú tvár po plastike by už hádam aj bolo načase, aby sa táto téma dostala do úzadia. Mnohým jej priaznivcom sa zdá, že sa k tomu samotná speváčka zbytočne stále vracia. Radšej by privítali novinky z jej vzťahu s Pavlom Nedvědom. Ten má ale teraz zrejme dilemu, kde bude pôsobiť od ďalšej futbalovej sezóny. Zaujímavú ponuku dostal aj zo Saudskej Arábie, kde sa bol pred časom aj osobne pozrieť na zápas futbalového klubu, ktorý o neho prejavil záujem.

Pre partnerský vzťah ale veľká vzdialenosť nie je dlhodobo práve ideálnym stavom. Dara s Pavlom si stavajú svoje spoločné sídlo pri jazere Lago Maggiore, kde by mali tráviť svoj voľný čas, ak si ho pri ich pracovnej vyťaženosti aj nájdu. Nateraz ale ostáva hlavnou téma jej faceliftingu, až na tvrdú kritiku hejterov už musela zareagovať aj Darina dcéra Laura. Zdá sa, že pozorne sleduje mamin instagramový profil a na hejty reaguje, pochopiteľne, veľmi citlivo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Až tak, že sa rozhodla na jeden komentár už aj zareagovať, no zjavne práve netrafila a celkom nepochopila pointu odkazu, ktorý zjavne nebol myslený v zlom. Keď si to všimla Dara, hneď zareagovala: "Pri tom abnormálnom počte hejtov sa v tom už strácam tiež. Už to vytáča aj moje dieťa. A nedivím sa. Len si ma bráni." Snáď už škodoradostné komentáre na tému Darinej vylepšenej tváre ustanú, ale mala by to ukončiť hlavne ona sama. Začalo dovolenkové obdobie a jej sledovateľky na Instagrame iste privítajú, keď sa radšej ukáže vysmiata niekde na pláži s priateľom Pavlom.

Najčítanejšie