Polojasno
30°
Bratislava
Beáta
28.6.2024
Fantastická premena! Ilona Csáková je ako "nová", ukázala štíhlu figúru!
Zdielať na

Fantastická premena! Ilona Csáková je ako "nová", ukázala štíhlu figúru!

Archívne video

Okolo speváčky Ilony Csákovej (53) sa azda od začiatku jej speváckej kariéry neustále rozvíja téma či schudla, alebo pribrala, či je tučná a či štíhla, ako priznáva aj ona sama. Neustále držala diéty, čo sa ale zmenilo, keď sa jej narodili v manželstve s Radkom Vonešom dvaja synovia, Daniel a Dominik, a zdalo sa, že si na svoje oblé tvary už zvykla. Teraz však vyvolala pozitívne ohlasy práve tým, že evidentne schudla a vyzerá skvelo. Pripravuje sa na svoje koncertné turné a na vzhľade jej záleží.

​Na akcii Anděl mezi zdravotníky sa speváčka Ilona Csáková predviedla vo skvelej forme. V dobrej nálade tam strávila celý deň a počas jej vystúpenia pôsobila uvoľnene. Pred jej koncertným turné, ktoré sa začne v októbri, jej fanúšikom sľúbila, že sa dovtedy dostane do formy, čo splnila už v predstihu. Na zdravotníckom podujatí k tomu pre Expres.cz vysvetlila: "Môj úzky okruh priateľov vie, aká som sebakritická. Snažím sa nenaháňať, vyspať sa, vedieť sa zrelaxovať a viac sa radovať, než byť naštvaná a mať chmáry, i to robí veľa."

Ako uviedla Csáková už vlani. kedysi po diétach bolo vidieť hneď aj výsledky, teraz to ide už ťažšie. "Je to ale hlavne o tom, naučiť sa sám so sebou vnútorne a vizuálne koexistovať. Nie je pre mňa alfa a omega byť za každú cenu štíhla. Snažím sa dobre cítiť. Ak by som sa necítila dobre, kilá by som riešila," zverila sa s jej prístupom. Stráži si jedálniček, ale občas aj zhreší. "Mám rada dobré jedlo, som fajnšmeker. Neustále a rada varím," priznala s tým, že ale vie, čo si môže dovoliť a čo nie. Zvolila low carb stravu so zníženým obsahom sacharidov a vynecháva aj lepok.

Ilona vyzerá fantasticky:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ????? ???́????́ (@ilonacsakova)

Osvedčil sa jej tiež pôst. "Nijako drastický, ale doprajem telu deň, dva na oddych, prečistenie a naštartovanie metabolizmu. Nie je od veci pár dní popíjať čaje, vodu či zeleninové šťavy," pridala svoj tip. Ona sama zvolila pri aktuálne populárnom prerušovanom pôste pomer 16/8. Teda 16 hodín neje nič a 8 hodín môže jesť čokoľvek, čo má aj, až na výnimky, pod kontrolou. K životospráve na chudnutie je ale nutný aj pohyb. Ilona preferuje pilates a pridala aj cvičenie v posilňovni, so zameraním na kardio a spevnenie tela. Výsledok rozhodne stál zato!

Najčítanejšie