Zatiahnuté
18°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Trpká cena za plastiku tváre! Dara Rolins priznala, že prišla o svaly!
Zdielať na

Trpká cena za plastiku tváre! Dara Rolins priznala, že prišla o svaly!

Archívna reportáž

Medzi vyznávačky kultu tela patrí aj speváčka Dara Rolins (51), pre ktorú je jej vzhľad jej tela veľmi dôležitý. Občas sa jej sledovateľkám na Instagrame zdá, že to až preháňa, no Dara tvrdí, že nerobí nič iné ako tanec a jogu. Odkedy sa po dvoch mesiacoch v ústraní po plastike tváre vrátila do Prahy, neustále rieši ako sa zmenila. Najnovšie priznala, že nie je spokojná ani s tým, čo sa po nútenej pauze udialo s jej telom.

​Estetický zákrok, ktorý podstúpila Dara Rolins u vyhláseného talianskeho plastického chirurga, ju poriadne zmenil. Mnohé jej sledovateľky na Instagrame jej po zverejnení prvej fotografie vyčítali, že sa už na seba nepodobá. "Čo sa Vám stalo s tvárou? Vrásky sú preč, ale Dara tiež," odkázali jej v podobnom duchu mnohé. Zjavne sa jej to dotklo, lebo sa pustila vo veľkom do vysvetľovania, že to ešte nie je konečný výsledok. "Žiadny zákrok nie je vyliečený vo chvíli, keď vám dajú dolu sadru, obväz, náplasť. Všetko má svoj čas, potrebnú dobu rekonvalescencie, než si to takzvane sadne," argumentovala.

Aktuálne sa ale speváčka zamerala na jej telo, s ktorým nie je spokojná po troch mesiacoch rekonvalescencie tváre, keď nemohla cvičiť. Už to má ale za sebou a ide všetko naprávať. Konečne môže opäť naštartovať svoj cvičebný program. "Jediná cesta, ako dopriať vašej zdravej duši pobyt v zdravom tele, je pohyb. Ideálne pravidelný. Žiadne lieky. Skratky prosto nefungujú," konštatovala. Má ale vraj čo robiť, aby sa dostala do pôvodnej formy.

Dara síce vraj vek nerieši, ale v skutočnosti mu chce trochu uniknúť:

"Prišla som o kondičku i svalovú hmotu," lamentuje Rolins na svojom instagramovom profile. "Moje telo si cvičenie síce pamätá, ale i tak mám pocit, že som zas na začiatku. Ide to stuha, ale tie endorfíny za to stoja," dodala Dara síce s obavami, ale aj s neskrývaným nadšením. Práve jej vždy dokonalá figúra bola vraj aj dôvod, prečo podstúpila tak náročný zákrok face liftingu. "V prípade, že neriešite len tvár, ale celé telo, ktoré je o 20 rokov mladšie, a vy len túžite po správnom vybalancovaní jedného s druhým, je podobná úvaha logická a v poriadku. Jeden i druhý faktor by mal ísť ruka v ruke," priznala na rovinu, že jej tvár už nestíhala v porovnaní s jej telom. Už len treba veriť, že plastika dopadla tak, ako si vysnívala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie