Jasno
23°
Bratislava
Alojz
21.6.2024
Hviezda 90. rokov šla pred oltár, jeho vyvolenou je o takmer 40 rokov mladšia kráska!
Zdielať na

Hviezda 90. rokov šla pred oltár, jeho vyvolenou je o takmer 40 rokov mladšia kráska!

Archívna reportáž

Dážď vraj novomanželom počas sobáša prináša šťastie. Ak je to pravda, tak 60-ročný frontman skupiny Scooter, HP Baxxter, vlastným menom Hans Peter Geerdes, a jeho mladučká manželka Sara Bakhsh (23) sa môžu tešiť na svetlú spoločnú budúcnosť. Sobáš, ktorý sa konal na romantickom ostrove Sylt, tajili až do poslednej chvíle.

​Na svoj veľký deň si Hans Peter Geerdes a Sara Bakhsh vybrali sobotu 8. júna a nemecký ostrov Sylt s priam mystickou atmosférou. Práve tam sa ukázali minulý rok aj po prvýkrát oficiálne spolu. "Obaja sme boli na tomto ostrove mnohokrát. Faktor počasia prakticky nehrá rolu, vždy je tam nádherne," prehlásil frontman skupiny Scooter pre denník Image. Aj keď pršalo aj v čase, ako sa obaja objavili pred miestnym historickým múzeom, ktoré sa používa aj ako matrika, rozhodne ich to nerozladilo. Pre ženícha to je už tretie manželstvo.

Nevesta, ako sa patrí, bola celá v bielom a na hlave mala závoj. Každý prišiel k obradu zvlášť na inom aute, HP Baxxter zvolil Rolls Royce. Na tom sa už spoločne po sobášnom obrade previezli do známeho miestneho podniku, kde sa konala svadobná hostina a zábava až do šiestej rána. Sara si medzitým prezliekla šaty, taktiež bielej farby. Svadobná torta, ozdobená bielymi marcipánovými ružami, mala päť poschodí. Svadobný tanec si zatancovali pri piesni Love Is in the Air.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov Baxxterovej skupiny Scooter:

Ženích pred všetkými hosťami vyznal neveste lásku slovami: "Jedným z dôvodov, prečo Saru tak milujem, je jej srdečnosť a jej lojalita. Je milujúca, inteligentná, očarujúca, zábavná, citlivá a veľmi pekná." Po ňom sa hosťom prihovoril aj Sárin otec s tým, že si nevedel predstaviť lepšieho zaťa a je veľmi hrdý, že jeho dcéra odteraz nesie meno Geerdes. Novomanželia sa zoznámili iba začiatkom roka 2023 a vraj to hneď medzi nimi zaiskrilo. Zasnúbili sa už o pár mesiacov v októbri počas ich pobytu na škótskom ostrove Skye. Spevák pred Sarou pokľakol s prsteňom v daždi na ich prechádzke. Zdá sa, že ich neodradili ani trvalé vtipy a narážky na veľký vekový rozdiel.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa H.P. Baxxter (@hpbaxxterofficial)

Pre ženu

Najčítanejšie