Jasno
28°
Bratislava
Paulína
22.6.2024
Dosť bolo pokusov! Známa česká speváčka už nechce mužov ani vidieť!
Zdielať na

Dosť bolo pokusov! Známa česká speváčka už nechce mužov ani vidieť!

Zdroj: instagram/HJ

Speváčka Heidi Janků (61), rodáčka z Ostravy, kde odštartovala pomocou svojho už zosnulého manžela Iva Pavlíka (†84) svoju kariéru, si život užíva naplno. Na svoj vek vyzerá stále veľmi mladistvo, a tak o záujem mužov iste nemá núdzu. Po jej nedobrých skúsenostiach sa však zdá, že už na mužov rezignovala. Ponuku do poroty finále súťaže Muža roku však prijala s radosťou a vedela by si vraj predstaviť aj rande s niektorým z finalistov.

​V auguste to bude už sedem rokov, čo sa zo speváčky Heidi Janků stala vdova. Dlhé roky bola manželkou až o takmer tridsať rokov staršieho hudobníka Iva Pavlíka, ale už by vraj do vzťahu so starším mužom nešla. Medzi finalistami súťaže Muž roka, ktorej sa zúčastňuje ako porotkyňa, by si vybrať na randenie niekoho vedela, ako priznala pre eXtra.cz. "Áno, ja si to určite predstaviť dokážem, ale myslím, že oni si to nedokážu predstaviť," so smiechom odpovedala na otázku. V skutočnosti si ale nemyslí, že je nejako náročná vo výbere partnerov.

"Ja len potrebujem, aby ma ten chlap mal rád, to predsa také náročné nie je. Ja mám na mužoch najradšej oči, pretože oči sú zrkadlom do duše. Myslím si, že podľa očí sa dá spoznať aj charakter," vysvetľovala skúsená speváčka. Doteraz ale na toho pravého šťastie nemala, a tak jej vyhovuje byť single. "Single život si užívam, ale samozrejme si hovorím, že mi vedľa mňa niekto chýba, kto by mi robil zázemie, ale, žiaľ, tie skúsenosti sú natoľko príšerné, že vlastne si ten život sama užívam a je mi pekne," uviedla Heidi jej dôvody na život bez partnera.

Heidi a jeden z jej veľkých hitov:

To však neznamená, že by si občas na nejaké rande s nápadníkom nevyšla. "Ono to randenie je vlastne v pohode. Samotné rande vždy prebehlo v pohode, to ani nemôžem povedať, že by tam bol nejaký najhorší zážitok. Problém nastáva ale potom, keď sa to prekotúľa do niečoho, tak to končí katastrofou," konštatovala sympatická speváčka. Ona sama sa nazýva veselou vdovou, hoci tri roky za manželom Ivom po jeho skone smútila. Myslí si, že za jej mladistvým vzhľadom je jej pozitívny prístup k životu a popiera, že by za to vďačila zázračným krémom či nebodaj plastickej chirurgii. Isté je, že je ešte stále dosť mladá aj na seriózny vzťah, a azda ešte svoj postoj k mužom prehodnotí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Janků (@heidijanku)

Pre ženu

Najčítanejšie