Polojasno
26°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Konečne po uši zaľúbená! Česká hviezdna speváčka priznala, že to je pekné!
Zdielať na

Konečne po uši zaľúbená! Česká hviezdna speváčka priznala, že to je pekné!

Archívna reportáž

Len nedávno boli z českej speváčky Báry Basikovej (61) a jej zanedbaného výzoru dokonca aj jej vlastní fanúšikovia zhrození. Našťastie, to je už preč. Na jej najnovších fotkách vyzerá výborne a jej tvár žiari úsmevom. Má na to dôvod - už pár mesiacov je vraj zamilovaná. Meno svojej novej lásky ale zatiaľ prezradiť nechce.

​Za chvályhodný počin možno považovať nápad speváčky Báry Basikovej usporiadať charitatívny bazár. Predávala tam za nízke ceny oblečenie a topánky, ktoré už vyradila zo šatníka. Na jej vystúpeniach musí svoje outfity často obmieňať, a tak ich má na sebe niekedy iba raz. Na záujemcov, zväčša ženy, ktoré si prišli niečo vybrať, sa zoširoka usmievala a vyzerala pritom skvelo. Pri predaji jej pomáhalo zopár priateľov a výťažok pôjde, ako tradične, na účet vybranej nadácie či organizácie.

Speváčka vysvetlila, že si na spoločenské podujatia nedáva opakovane tie isté outfity, ale za nové nerada míňa veľké peniaze. "Keď je to normálny koncert, nosím to isté, ale ak sa to týka nejakej verejnej akcie, tak druhýkrát nevezmem rovnaké oblečenie, pretože česká módna polícia je v tomto smere nemilosrdná," prezradila Basiková pre extra.cz dôvod častej obmeny svojho šatníka. Má v obľube jednoduchý štýl a vôbec si nepotrpí na značky. "Zadovažujem si veci veľmi lacno. Vôbec nie som zástancom drahých rób od módnych návrhárov. Väčšinou mávam oblečenie z reťazcov, našich alebo zahraničných sekáčov a skombinujem to s nejakým prvkom či detailom, ktorý ten outfit nejako povznesie," prezradila populárna speváčka.

Po dlhom čase vyzerá opäť spokojne a láska jej veľmi svedčí, hoci okolo nového vzťahu zatiaľ tak trochu zahmlieva. "Nie je to partner, zatiaľ je to kamarát. Ja už nič nehľadám. Keď ku mne niečo príde, tak to príde, ale musím povedať, že som šťastná. Ale čo bude ďalej, neviem," s opatrnosťou priznala trikrát rozvedená mama dvoch už dospelých dcér a jedného syna. Nikdy sa netajila tým, že vzťahy k životu prosto potrebuje a rozchody ju ničia. Snáď to v tomto prípade už vydrží.

Najčítanejšie