Jasno
19°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Šokujúca smrť 58-ročnej muzikantskej hviezdy! Čo sa mohlo stať?!
Zdielať na

Šokujúca smrť 58-ročnej muzikantskej hviezdy! Čo sa mohlo stať?!

Zdroj: Pexels

V spleti mnohých smutných správ o nečakaných skonoch známych osôb aktuálne mnohých trpko zaskočilo oznámenie o šokujúcej príčine úmrtia amerického hudobníka Charlieho Colina. Ako uviedla jeho matka, pošmykol sa v sprche, keď strážil dom svojho kamaráta v Bruseli. Dožil sa len 58 rokov. Až päť dní ubehlo od toho tragického okamihu, pokým sa do domu nevrátil majiteľ a našiel jeho telo bez známok života. Čo presne sa udialo, že to viedlo az k úmrtiu, známe zatiaľ nie je.

​Najslávnejšie roky svojho života zažil zosnulý hudobník Charlie Colin s rockovou skupinou Train, ktorej bol aj spoluzakladateľom. Vznikla v San Franciscu v roku 1993 a o osem rokov neskôr zažiarila s jedným zo svojich najväčších hitov Drops of Jupiter z rovnomenného albumu. Prvým albumom skupiny bol Train z roku 1998. Colin nahral so skupinou ešte v roku 2003 album My Private Nation a vzápätí ju opustil pre jeho problém s drogami. Ako kedysi povedal spoluzakladateľ skupiny, spevák Pat Monahan: "Spôsob, akým sa vyrovnával s jeho bolesťami, bol veľmi bolestivý pre všetkých okolo neho."

Na oficiálnej stránke skupiny Train mu Monahan vzdal hold slovami: "Keď som stretol Charlieho Colina, zamiloval som sa do neho. Bol to ten najmilší chlapík a veľký fešák. Poďme vytvoriť kapelu, to je jediná rozumná vec, ktorú môžeme urobiť, povedal som si. Jeho jedinečná hra na basgitaru a krásna gitarová práca pomohli k tomu, aby si nás ľudia všimli v SF aj mimo neho. Mal svoju vlastnú víziu. Si legenda, Charlie. Vždy pre neho budem mať v srdci teplé miesto." Skon Colina potvrdila v stredu aj jeho sestra Carolyn Stephens.

Colin vyrastal v Kalifornii a Virgínii. Po vysokej škole hral v skupine Apoštolovia a po jej rozpustení sa presťahoval na rok do Singapuru, kde tvoril džingle. Vrátil sa do San Franciska, aby s Patom Monahanom založili Train. Po skončení v tejto skupine pokračoval v práci v hudobnom priemysle, založil kapely Painbirds a Side Deal a poskytoval sprievodné vokály aj pre iné kapely. Potom, čo sa presťahoval do Bruselu, vyučoval na konzervatóriu hudobnú majstrovskú triedu, ako povedala jeho matka. Mal tiež pracovať v štúdiu na hudbe pre filmy. O jeho súkromí sa nevie takmer nič, podľa fotografií, ktoré zdieľal na Instagrame, má s partnerkou Laurou dve deti a chválil sa tiež s dcérou Skyler Ruby.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa train (@train)

Najčítanejšie