Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hviezdny spevák dokopal svoju priateľku na hotelovej chodbe! Zverejnil aj vyjadrenie
Zdielať na

Hviezdny spevák dokopal svoju priateľku na hotelovej chodbe! Zverejnil aj vyjadrenie

Zdroj: youtube/screenshot CNN

Po šiestich mesiacoch od obvinenia zo sexuálneho zneužívania sa hip-hopová hviezda, raper Sean Combs, známy ako P Diddy či Puff Daddy (54), priznal. Zároveň sa kajal, svoj násilný čin považuje za "neospravedlniteľný" a je z neho "znechutený". Usvedčil ho kamerový záznam z hotelovej chodby z roku 2016, kde vidieť, ako surovo zaútočil na jeho vtedajšiu priateľku a chránenkyňu, speváčku Cassie, občianskym menom Cassandru Venturu (37).

​Americký raper Sean Combs sa podieľal na vzniku kariéry viacerých spevákov. Medzi nimi je aj Cassandra "Cassie" Ventura, ktorá bola desať rokov aj jeho priateľkou. V novembri roku 2023 podala na neho žalobu, v ktorej tvrdila, že ju Combs mnohokrát zneužíval na sex dokonca aj pre jeho kamarátov, bil, zdrogoval a znásilňoval. Spoznala ho v roku 2005, keď mala len 19 rokov, randiť začali o tri roky neskôr. Keď sa v roku 2018 snažila ich vzťah ukončiť, vnikol do jej domu v LA a znásilnil ju. Žalobu podala na základe zákona New York Adult Survivors Act tesne pred vypršaním jeho platnosti.

Cassie a jej hit spred pár rokov:

Na základe viacerých ďalších obvinení zo sexuálneho obchodovania, zneužívania a znásilnenia vykonali v marci federálni agenti americkej vnútornej bezpečnosti raziu v dvoch domoch rapera Diddyho v LA a Miami. Obvinenia ale
dôrazne poprel. Jeho právni zástupcovia označili žaloby za "nepodložené" a "ohavné", len kvôli získaniu peňazí. Ale 17. mája na CNN zverejnili zábery z bezpečnostnej kamery z hotelovej chodby, kde vidieť celý násilný incident, ktorého sa dopustil Combs na bývalej priateľke Cassie. Na videu z marca 2016 ju zahalený len v bielom uteráku brutálne bije, udiera do tváre, kope a vláči po podlahe.

Brutálne video je skutočne znepokojivé a nevhodné pre citlivé povahy:

V nedeľu 19. mája na to Combs zverejnil na Instagrame video, v ktorom incident označil za "neospravedlniteľný", bol zo seba "znechutený" a "preberá plnú zodpovednosť za svoje činy vo videu". Bol vraj vtedy úplne na dne, ale "je tiež ťažké reflektovať najtemnejšie časy často v živote, no niekedy to musíte urobiť". Mal sa podrobil terapii. "Musel som prosiť Boha o jeho milosrdenstvo. Je mi to veľmi ľúto. Ale zaviazal som sa byť lepším človekom. Každý deň žiadam o odpustenie," kajal sa. Právnička Meredith Firetog pre ABC povedala, že jeho slová sú "neúprimné" a svedčia o "jeho úbohom zúfalstve" pod tlakom okolností. Nakoľko to nebol jediný násilnický počin v jeho živote, skutočne len ťažko veriť úprimnosti jeho slov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa LOVE (@diddy)

Najčítanejšie