Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dara sa dočkala! Po prvotnom neúspechu musí byť konečne spokojná!
Zdielať na

Dara sa dočkala! Po prvotnom neúspechu musí byť konečne spokojná!

Archívna reportáž

Podľa rozhorčených reakcií Dary Rolins (51) na kritiku jej novej tváre po drahej plastike v Taliansku bolo jasné, že sa jej to dotklo, hoci tvrdila, že to nerieši. Situácia sa ale mení a z jej najnovších fotografií sú už mnohí nadšení a dali jej to aj najavo v komentároch s lichôtkami a to ju muselo konečne zaiste potešiť. Od jej vizáže spred rokov pred plastikamisa síce zmenila, ale zrejme to tak aj chcela. Dara si po päťdesiatke podľa slov slov odborníka chcela zvýšiť sebavedomie a výsledky sú "ohromujúce".

​Keď sa Dara Rolins po niekoľkotýždňovom odpočinku v Dubaji vrátila do Prahy, jej novými fotografiami, ktoré zdieľala na svojom instagramovom profile, mnohých šokovala. Podľa ich názoru sa na seba už ani nepodobá a podaktorí jej to dali v komentároch vedieť poriadne natvrdo. Ona na to reagovala najprv s hnevom a opovrhnutím, potom už ale zmierlivejšie a priznala, že to ešte nie je konečný výsledok a obhajovala svoje rozhodnutie. "Veď to je, ako by ste vytiahli bublaninu z trúby v polovici pečenia," argumentovala, že po faceliftingu musí uplynúť dlhší čas, aby sa ukázal finálny výsledok.

Dary sa zastal aj Robert Paulat, majiteľ istej pražskej plastickej kliniky. "Dara vo svojom veku podstúpila najťažšiu techniku faceliftu. Bolo to správne a dobre naplánované. Výsledky sú ohromujúce. Dara sa rozhodla pre operáciu, pretože chcela znovu získať svoje sebavedomie a cítila, že je to správny krok k obnoveniu jej duševnej pohody. Jej skúsenosť ukazuje, že správny čas je naozaj veľmi individuálny," obhajoval jej rozhodnutie pre eXtra.cz s tým, že touto technikou sa dali údajne omladiť aj hviezdni herci, ako napríklad Demi Moore a Brat Pitt.

Síce vek vraj nerieši, ale vzhľad áno:

​Samotná speváčka ale napravila prvý dojem z jej faceliftu novými fotkami, kde vyzerá naozaj skvelo. Na tie už jej sympatizanti reagovali s nadšením. "Miss Slovensko. Špica, Dara," prišiel od niekoho veľmi lichotivý odkaz. A pridali sa aj ďalší nadšenci. "Super!!! Vyzeráte, Dara, úžasne!! Nechápem tie zlé komentáre, chápem vás, mám to tiež za sebou a prečo nie?" podporila ju jej podobne zmýšľajúca obdivovateľka. "Naše Dara, úžasná Ikona. Je mi úplne jedno, aký zákrok ste podstúpili, a či je to také, alebo onaké, vždy budete naša Dara Rolins," povzbudila ju zas iná jej skalná fanúšička a aj ďalšie komentáre boli plné lichôtok. A to speváčku iste potešilo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Najčítanejšie