Jasno
15°
Bratislava
Matúš
21.9.2024
Hotový zázrak! Rottrová už ani nedúfala, keď sa napokon konečne dočkala!
Zdielať na

Hotový zázrak! Rottrová už ani nedúfala, keď sa napokon konečne dočkala!

Archívna reportáž

Až dvojnásobne veľkú radosť mala Marie Rottrová (82) z drahých hodiniek - prvýkrát, keď ich dostala od blízkej osoby ako dar, druhýkrát po tom, čo sa jej teraz vrátiliô. Stratila ich začiatkom februára a už zrejme ani neverila, že ich ešte niekedy uvidí. No stal sa zázrak - pomohla jej asi výzva, s ktorou sa obrátila na jej sledovateľov na Instagrame.

​V živote sa občas dejú aj zázraky, ako sa o tom mohla aktuálne presvedčiť aj legendárna česká speváčka Marie Rottrová. Začiatkom februára stratila hodinky svetoznámej značky Rolex, v strieborno-zlatom prevedení. Často ich nosila na ruke, ako tobolo zjavné  aj z viacerých fotografií. Ich cena sa pohybuje okolo 12 tisíc eur, ale ešte väčšiu hodnotu mali pre ňu po citovej stránke. Hľadala všade, kde tipovala, že by jej mohli vypadnúť, no márne.

Obrátila sa teda na jej instagramovom profile na svojich sledovateľov, ako poslednú nádej: "Moji priatelia, stala sa mi nepríjemná vec, niekde vonku som stratila hodinky zn. Rolex. Mám k nim citový vzťah, je to darček. Keby ich ktokoľvek z vás, alebo vášho okolia našiel, ozvite sa mi, ponúkam veľkorysé nálezné." Neskôr ešte upresnila, čo všetko v tomto smere podnikla: "Prehľadala som dom i auto, bohužiaľ nič! Tá strata sa týka miest Říčany-Čestlice. Prosím nálezcu, aby sa so mnou skontaktoval, ďakujem.

Vypočujte si jednu z najkrajších Mariiných piesní:

​Mnohí jej odporúčali kontaktovať najvychytenejších českých influencerov, ako Leoša Mareša či Nikol Leitgeb, ale prišla aj odborná rada: "Ak stratíte hodinky Rolex, mali by ste sa obrátiť na autorizovaného predajcu Rolexu alebo priamo na spoločnosť Rolex a uviesť im sériové číslo. To im môže pomôcť pri identifikácii vašich hodiniek, pokiaľ by sa objavili v databáze stratených či odcudzených hodiniek." Nevedno, čo napokon pomohlo, ale speváčka sa podelila prednedávnom s radostnou novinou: "Ďakujem všetkým dobrým ľuďom, mám späť svoje stratené hodinky! Posielam pozdrav z Kopřivnice." Skutočne, ako jej napísala aj Leona Machálková, zjavne "nič nie je nemožné" a sociálne siete opäť raz ukázali svoju pozitívnu moc.

Najčítanejšie