Jasno
13°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ona má 18, on raz toľko! Ben Cristovao priznal vzťah s krásnou Dominikou!
Zdielať na

Ona má 18, on raz toľko! Ben Cristovao priznal vzťah s krásnou Dominikou!

Archívne video

Český spevák s angolskými koreňmi, Ben Cristovao (36), je miláčikom žien, ale už dlhšiu dobu sa so žiadnou po svojom boku neukazuje. Keď sa pred nedávnom v jeho hudobnom videoklipe objavila mladučká speváčka Dominique Alagia (18), ba dokonca v piesni MMA spomenul aj jej meno, začali sa medzi jeho fanúšikmi šíriť dohady, že spolu chodia. V januári mali byť vraj dokonca obaja v Karibiku.

​Ubehlo už veľa rokov od romantického vzťahu Bena Cristovaa a Moniky Bagárovej, finalistov populárnej speváckej súťaže. Ich vzťah skončil už dávno, no zatiaľ čo sa Monika stala mamou teraz už takmer štvorročnej dcérky so zápasníkom MMA Makhmudom Muradovom a má ďalší vážny vzťah, Ben si užíva nezávislý život. Neustále cestuje po svete, venuje sa športu a svojej speváckej kariére. Keď sa vybral v januári do Kostariky, jeho fanúšikovia si všimli, že zdieľa videá z takých lokalít a v tom istom čase, ako aj známa influencerka a speváčka Dominique Alagia.

Aj keď má len osemnásť rokov, stihla sa zviditeľniť nielen v speváckej súťaži, ale aj trojročným vzťahom s influencerom Honzom Michálkom, s ktorým sa však už pred pár mesiacmi rozišla. Či bol dôvodom Ben, sa ale nevie, no časovo by to aj sedelo. Dominique má nevšedné meno po svojom talianskom otcovi, ktorý sa usadil v Dominikánskej republike, kde podniká.

Klip, kde hrá Domi hlavnú rolu po boku Bena:

Ben už viac nemôže tajiť, že ho k Dominique viažu isté sympatie, napokon, ani to netají. "Mám song, v ktorom ju zmieňujem, hrá mi v klipe, je to človek, s ktorým rád trávim čas. Je to bežné, ja tieto veci nechcem nijak viac kŕmiť, nechávam to, nech si to žije vlastným životom," priznal Ben svoj nadštandardný vzťah s peknou influencerkou, a hoci sa jasnej odpovedi vyhol, povedal toho dosť, aby si mnohí spravili jasný záver.

Posledná fotka s textom "toto by sme mohli byť my, ale ty sa len hráš", sa zdá byť odkazom Benovi:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominique Alagia (@domialagia)

V piesni MMA zložil kráske poriadny kompliment: "Future wife, manekýna, body jako zázrak, face jak Alagia, unese tě. Trochu Barbie a já trochu Ken. Trochu Sex in the city..." Známy český influencer Tadeáš Kuběnka, ktorý Dominiku dobre pozná, si z ich vzťahu tak trochu strieľa. Najmä Dominique to schytala: "Zdá sa mi vtipné, že je teraz vegánka. Má fešáka vegána, je z neho pos*aná, tak je vegánka tiež." Nuž, zdá sa to byť jasná vec, a hoci je Ben raz tak starý ako Alagia, vyzerá fantasticky a nikoho by azda ich vzťah nepohoršoval.

Najčítanejšie