Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Brzobohatí sa rozhodli! Na TÚTO zodpovednosť si prosto netrúfajú!
Zdielať na

Brzobohatí sa rozhodli! Na TÚTO zodpovednosť si prosto netrúfajú!

Archívna reportáž

Po hektickom období, ktoré vlani Daniela Brzobohatá, za slobodna Písařovicová (45), ukončila odchodom z postu moderátorky známej internetovej televízie, si ponuky na moderovanie starostlivo vyberá. Nemá o ne núdzu, nedávno moderovala slávnostnú premiéru filmu Gump - jsme dvojka, ku ktorému napísal hudbu jej manžel Ondřej Brzobohatý (41). Krátko pred tým, ako vyšli obaja spolu na červený koberec, dostali inú nečakanú ponuku, ale odmietli ju.

​Pomerne čerství manželia Brzobohatí sú veľmi spoločensky aktívni a vždy vzbudzujú pozornosť, keď sa spolu niekde objavia. Tvoria pekný pár a nedajú sa prehliadnuť a obaja majú aj zmysel pre humor, vďaka čomu často zabávajú aj okolie. Tak treba brať aj Ondrovu poznámku pre Super.cz, že nevie čím sa Daniela živí a vraj sa "nevyhrabe z postele skôr, než o 10. hodine dopoludnia", čo so smiechom potvrdila aj jeho manželka. 

Prijala aj ponuku na moderovanie slávnostnej premiéry filmu Gump - jsme dvojka, ku ktorému Ondřej napísal hudbu.
Tam však prišla aj iná ponuka. "Tesne predtým, než sme šli na červený koberec, sme sa zišli v hoteli, kde bol i jeden z hrdinov filmu – malý Julius, ktorý je ochrnutý na zadné nohy. Keď sme ho chceli pohladkať, pani, ktorá ho tam mala, sa ma spýtala, či by som ho nechcel. Bolo mi blbé povedať, že nie a nie kvôli tomu, že je handikepovaný. Skrátka psíka v domácnosti úplne nechceme," priznal Ondřej, že u nich prosto nateraz žiadny psík domov nenájde.

Ondřej a Daniela sa skutočne našli, je s nimi veselo:

​Dôvody sú dočista praktické. "Musí sa chodiť venčiť ráno, možno aj na poludnie a potom večer, takže to dosť nabúra denný rytmus. Narušilo by mi to môj rytmus vstávania o desiatej dopoludnia," okomentovala Daniela, ktorá je vraj veľmi citlivá na narúšanie jej denného rytmu. Konečne si po rokoch užíva voľnejšie pracovné nasadenie, do budúcnosti však ona ani manžel nevylučujú, že si psa zadovážia. "Ja som mal behom svojho života niekoľko psov, a vlastne som rád, že žijem nejaké obdobie bez nich. Bez psa je to fajn, nevylučujeme ale, že by sa to mohlo niekedy zmeniť," potvrdil Ondřej možnosť zadovážiť si psa aj s vysvetlením, prečo zatiaľ nie. Na druhej strane, snívajú o dieťati, a to je už iný narúšač všetkých zabehaných stereotypov, možno by na to Brzobohatých psík aspoň trochu pripravil...

Najčítanejšie