Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Bagárová šokuje! Svadba sa ruší, silný odkaz jej snúbenca!
Zdielať na

Bagárová šokuje! Svadba sa ruší, silný odkaz jej snúbenca!

Zdroj: Instagram/NB

Aj keď už začiatkom februára avizovala Monika Bagárová (29) na sociálnej sieti, že v lete sa bude v ich rodine konať svadba, vyzerá, že z toho napokon nič nebude. Pritom bol stanovený aj presný termín, svadba mala byť naozaj parádna, a preto jej organizáciu rodina zverila do rúk profesionálnej firmy, riešili sa na pohľad už len detaily, ako napríklad typ písma na pozvánke. Ale udalosti sa odvtedy pobrali celkom iným smerom...

​Fanúšikovia Moniky a Natálie Bagárových s nimi vo februári zdieľali veľkú radosť z chystanej svadby. Sestry ich tak trochu zapojili aj do príprav, keď si od nich pýtali nejaké rady. "Sestra sa v lete vydáva. Riešime, plánujeme. Máte tip na šikovný tím ľudí, ktorí robia svadobnú výzdobu vrátane kvetín?" obrátila sa Monika s prosbou o radu na jej sledovateľov na Instagrame. Natália, ktorá sa zasnúbila už koncom roku 2020, sa zas pýtala tých svojich, aký typ písma má zvoliť na svadobnú pozvánku. Neubehli ani dva mesiace a je tu správa, že sa svadba odkladá.

Natália k tomu napísala pekné zamyslenie, ktoré vyslovil jej snúbenec: "Aj keď sa nám niekedy zdá, že nás život skúša a prináša nám ťažkosti, stále existuje cesta, ako z toho von. Každý deň máme možnosť nájsť radosť v drobných momentoch, nájsť dôvody na úsmev a hľadať svetlo i v temných chvíľach. Nenechajme sa ovplyvniť negativitou, ale buďme životom, ktorý je stále plný nádeje a optimizmu." Ukázala aj kyticu, ktorú jej dal snúbenec Michael, aby ju potešil, keďže bola posledné dni veľmi smutná, že z osobných a rodinných dôvodov museli svadbu preložiť.

Natálie mala psychické problémy, vyspievala sa z toho aj v tejto piesni:

Pridala aj pekné slová, ktoré jej pritom Michael predniesol: "Láska, ja som ti chcel len veľmi poďakovať za to, ako si sa o toto všetko starala, ako si to organizovala. Milujem ťa, a aj keď sa to teraz možno zdá ako to najhoršie a že si mala nejakú predstavu, ktorá sa neuskutoční, tak verím, že si pre nás Boh pripravuje ešte niečo oveľa, oveľa lepšie a že sa to celé obráti v náš prospech. No a milujem ťa, vezmem si ťa pokojne i za 10 rokov, aj tak už sme skoro svoji! Na tom sa nič nemení." Ich priaznivci sú ale iste zvedaví prečo svadbu odložili, snáď sa dočkajú aj vysvetlenia.

Najčítanejšie