Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Komentáre o vypuklom brušku Bagárovej nemajú konca! Už sa musela vyjadriť!
Zdielať na

Komentáre o vypuklom brušku Bagárovej nemajú konca! Už sa musela vyjadriť!

Archívna reportáž

Ruminka bude mať 4 roky, azda jej čoskoro pribudne súrodenec

Odkedy priznala Monika Bagárová (29), že má novú lásku, priateľa Leonarda Lekaja (33), všetci číhajú, či pribudne do rodinky bábo. sú spolu už rok a pol a vidno, že sú stále veľmi zamilovaní. Stačí preto, keď má Monika len trochu vypuklejšie brucho a mnohým je hneď jasné, že je tehotná. Po tom, čo to vlani koncom novembra dementovala, čelí opäť rovnakým narážkam.

​Tak šťastná a spokojná, aká sa zdá byť Monika odkedy sa dala dokopy s Leom Lekajom, nebola azda ešte nikdy. Zdá sa, že konečne našla toho pravého a podľa jej slov plánujú aj spoločnú budúcnosť. Vzťah im zatiaľ trochu komplikuje veľká vzdialenosť medzi ich domovmi, ona býva v Brne a on v Karlových Varoch, ale vždy, keď sa dá, sú spolu, zväčša u Moniky v jej novom dome. Leo má veľmi pekný vzťah aj s malou Rumiou.

Vlani v decembri sa Monika počas svojho koncertu Leovi poďakovala: "Zrazu prišiel do môjho života človek, ktorý sa volá Leo. Miluje ma, miluje moju dcéru a vychováva ju so mnou. A Leo tú rolu otca zvláda neskutočne. Zrazu sme sa obe nadýchli a žijeme! A ja ti za to ďakujem. Splnil si mi ten môj sen o harmonickej rodine." Netají sa, že raz by ju chceli rozšíriť o spoločného potomka. Jej fanúšikovia sa už zjavne nevedia dočkať.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Po tom, čo sa Monika nedávno vrátila z dovolenky s Leom v Dubaji, aby hneď nato nakrútila nový videoklip, vypukla medzi jej fanúšikmi diskusia, či nie je tehotná. Zdalo sa im, že má opäť raz podozrivo vypuklé bruško a v komentároch už aj pribúdali rôzne názory, ako to s tým tehotenstvom teda je. "Keby dal Boh a tehotná by som bola, určite by som sa o to rada podelila," povedala pre Super.cz a neskôr pridala podobné vyjadrenie aj na svoj instagramový profil. Razom tak zrušila plané nádeje fanúšikov. Asi by nebol ideálny čas, keď ju čaká jej narodeninový mega koncert v septembri v pražskej O2 aréne, ako aj napísala. No potom už nepochybne nebudú s Leom otáľať.

Tu vraj mala Monika bruško vypuklejšie ako obvykle:

Najčítanejšie