Jasno
20°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Bohuš Matuš o jeho mladučkej manželke: Nájde si mladšieho, krajšieho..! Reakcia je JASNÁ!
Zdielať na

Bohuš Matuš o jeho mladučkej manželke: Nájde si mladšieho, krajšieho..! Reakcia je JASNÁ!

Zdroj: youtube/screenshot

Aj keď známy český muzikálový spevák Bohuš Matuš oslávil svoju päťdesiatku už vlani v auguste, jeho narodeninový koncert sa uskutočnil až teraz v pražskom divadle Broadway. Je to už takmer jeho domovská scéna, účinkoval tam vo viacerých muzikáloch, aktuálne je to Láska nebeská a Trója. Popri viacerých interpretoch vystúpila na koncerte ako hosť aj jeho manželka Lucia (20), ktorá celkom nevylučuje v budúcnosti vlastnú spevácku kariéru.

​Láska k muzikálom dala svojho času študentku spevu na konzervatóriu Luciu Palkaninovú dokopy so spevákom Bohušom Matušom. Keď sa to prevalilo, bol z toho pre jej vtedy veľmi nízky vek, ale aj vysoký vekový rozdiel, poriadny škandál. Ešte pred dovŕšením plnoletosti porodila ich dcérku Natáliu a práve na osemnáste narodeniny sa zosobášili. Zdá sa, že sú spolu spokojní a majú sa stále radi. Tridsaťročný vekový rozdiel vraj nevnímajú, ako sa vyjadrili pre eXtra.cz počas Matušovho narodeninového koncertu.

"Ja vôbec necítim, že by na Bohuša vek nejako doliehal. On je fakt ako dvadsaťročný," tvrdila Lucia, ktorá dozrela od ich zoznámenia sa z dievčaťa na pôvabnú ženu. Bohuš na to hneď podotkol: "A Lucka sa niekedy cíti na šesťdesiat, takže my to máme naopak." Potom na manželku mrkol a trošku ju podpichol. "Ale videl som páry, medzi ktorými je aj štyridsať rokov, a pokiaľ to mojej žene bude vyhovovať a bude to v pohode, tak sa nič nedeje, a až ju to nebude baviť, tak si nájde mladšieho a krajšieho, ale to neviem kde," dodal so smiechom tento sebavedomý spevák, pôvodne vyučený kominár.

Bohuš a jeho vyznanie manželke:

Svojej manželke ale rád vystrúhal aj poklonu: "Na Lucii najviac obdivujem, že si ma vybrala. Mňa nikto nikdy nechcel, myslel som si, že budem vždy sám. Má ma veľmi rada a to si ja veľmi cením a rozdal by som sa pre ňu." Ona mu kompliment hneď vrátila a naznačila aj čosi zo súkromia. "Úprimne, mňa Bohuš stále rajcuje a má veľkú trpezlivosť," zalichotila manželovi, ktorý si zjavne pre vek nemusí robiť vrásky.

Instagram/BM

​A je to on, kto vraj Lucku presvedčil, aby vystúpila na jeho koncerte. "Bolo to veľmi dlhé prehováranie," zverila sa s tým, že si ale netrúfla na viac ako len jednu slohu. "Pokiaľ sa úplne nestrápnim, trebárs raz rozbehnem vlastnú koncertnú šnúru," zasmiala sa. Na koncert zobrali aj dcérku a na margo jej prípadného súrodenca Lucia uviedla, že skôr ako za tri roky ho neplánuje.

Najčítanejšie