Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Daniela Nízlová priznala problém s dcérkou Lindou (4), chce jej pomôcť špeciálnou terapiou!
Zdielať na

Daniela Nízlová priznala problém s dcérkou Lindou (4), chce jej pomôcť špeciálnou terapiou!

Archívna reportáž

Ani Danielina sestra nemala zatiaľ šťastie na mužov

Ako to už platí pri azda každej dobrej mame, aj speváčka Daniela Nízlová (37) by chcela pre svoju dcérku len to najlepšie. Štvorročná Linda má snáď všetko, na čo pomyslí, hlavne veľa maminej lásky, ale jej detská dušička podľa Danieliných slov zažila traumu z náhlej zmeny po rozchode rodičov a prestala rozprávať. Nečudo, že sa preto jej mama trápi, ale našťastie, už sú náznaky, že je všetko na dobrej ceste. Rada by však na podporu skúsila aj jednu špeciálnu terapiu.

Do svojho súkromia nechá Twiinska Daniela Nízlová neraz nazrieť na svojom instagramovom profile. Rada zdieľa fotky aj s jej rozkošnou dcérkou Lindou, ktorá mala v januári štyri roky. Mama jej vystrojila parádnu oslavu s výzdobou v štýle Ľadového kráľovstva. Nechýbala ani torta a veľa balónov aj darčekov. Aj ona mala na sebe šaty ako princeznička, je vidieť, že je maminým miláčikom. O to ťažšie Daniela znáša, že sa dievčatko stále poriadne nerozhovorilo.

Dlho to tajila, ale jedna jej sledovateľka na Instagrame si všimla vo videu, kde sa Daniela prihovárala k dcérke, že jej neodpovedá a rovno sa jej spýtala, či nerozpráva. "Linduška slabikovala, keď mala 10 mesiacov. Potom, keď sa udiala dosť dôležitá zmena v živote (rozchod), prestala úplne rozprávať. Všetko ale chápala, rozumela, mala dokonalú gestikuláciu (na všetko si ukázala) a dva mesiace dozadu sa rozrozprávala a snažíme sa zdokonaľovať. Áno, boli sme u logopedičky a veľa trénujeme doma... Každé dieťa má svoj čas, takisto to bolo aj s nočníkom. Jednoducho nedonútite dieťa, pokiaľ nie je na to pripravené," vysvetlila starostlivá mama Daniela pomerne jasne, ako to je.

Daniela údajne čakala dieťa s hercom Viktorom Ibarom, no o bábätko, a vzápätí aj o vzťah prišla:

Aj keď je vraj v rámci rečového prejavu malej Lindy už všetko na dobrej ceste, Daniela by to chcela podporiť hipoterapiou, a preto sa obrátila na jej sledovateľov s otázkou, či s tým nemá niekto skúsenosti. Kôň a jeho energia pôsobia podľa hipoterapie na človeka fyzicky aj psychicky. Vplyvom konského kroku sa dajú sledovať pozitívne motorické zmeny, má dopad aj na mozog. Dôležitý je tiež citový vzťah, ktorý sa naviaže medzi jazdcom a koňom. Hipoterapia zaberá na množstvo diagnóz a ich symptómov, azda dokáže pomôcť aj malej Linde.

Lindina dokonalá narodeninová oslava:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DanielaTWiiNS (@danielatwiins)

Najčítanejšie