Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zomrel len 34-ročný slovenský DJ! Zdrvená matka zverejnila smutnú prosbu
Zdielať na

Zomrel len 34-ročný slovenský DJ! Zdrvená matka zverejnila smutnú prosbu

Zdroj: instagram/JF

Pri pohľade na instagramový profil slovenského dídžeja s pseudonymom Just Frost nič nenaznačovalo tomu, že by mal zdravotný problém. O to šokujúcejšia je správa, ktorú zverejnila na sociálnej sieti matka Ľubomíra Ráca, že jej syn vo veku len 34 rokov zomrel.

"Najhoršia bolesť pre mamu je ked stratíte dieťa, aj ked veľké a dospelé ale dieťa. Najhoršie ked je to rýchle a nečakané," napísala Janka Pavelová Rácová už pred štyrmi dňami na Facebooku. Nič bližšie o príčine nečakaného skonu jej syna už neuviedla, známe je len to, že zomrel v Prahe.

"Aj napriek veľkej bolesti a straty, zmierňuje môj žiaľ pocit, že som vychovala dobrého a výnimočného človeka," znejú srdcervúce slová, ktoré pridala v piatok v krásnom vyznaní milovanému synovi. "Keďže už nám nezahrá poprosím všetkých o pomoc pri organizovaní rozlúčky, akú si zaslúži. ... Sľúbila som mu že pripravím mu spolu s Vami nezabudnuteľnú rozlúčku," ukončila svoj príspevok prísľubom a výzvou všetkým, ktorí mali jej syna radi a chceli by prispieť zrejme akýmkoľvek spôsobom k tomu, aby bola posledná rozlúčka taká, akú si Ľubomír zaslúži.

Just Frost a jeho mix:

Desiatky súcitných emotikonov naznačujú, že mnohí so slovami nešťastnej matky súznia a dídžej Just Frost bude mať svoju poslednú cestu nezabudnuteľnú, ako mu mama sľúbila. Po Ľubomírovi ostal 10-ročný synček Leo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa JUST FROST (@justfrostdj)

Najčítanejšie