Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Bendigov čierny týždeň! Najprv odhalenie klamstva, teraz vážna NEHODA jeho brata!
Zdielať na

Bendigov čierny týždeň! Najprv odhalenie klamstva, teraz vážna NEHODA jeho brata!

Archívna reportáž

Zatiaľ čo sa na hlavu speváka Jana Bendiga (30) valí hnev verejnosti pre obvinenie z vopred dohodnutého útoku múkou na Českých slávikoch, jeho brat, spevák a herec Marsell (25), mal vážnu autonehodu. Vracal sa domov v sobotu večer autom z Honzovho koncertu v Znojme s Luciou Bikárovou, kde boli predskokani. Keď sa dostali na diaľnicu, jeho manažér, ktorý riadil auto, dupol na plyn a nedbal na to, že začalo snežiť a vozovka bola klzká. Krátko pred polnocou po šmyku vletel autom na zvodidlá.

​Aféra okolo incidentu s múkou, ktorú vysypal útočník v novembri na červenom koberci na Českých slávikoch na Jana Bendiga nabrala nový rozmer, keď policajti zistili, že šlo o vopred dohodnutú akciu. Bendiga toto odhalenie zjavne zaskočilo a má zrejme plnú hlavu myšlienok, ako sa z toho vyhovoriť, keď prišla ďalšia rana. Práve po jeho koncerte v Znojme sa vracal domov autom jeho brat Marsell, no havarovali v plnej rýchlosti na diaľnici. Za volantom sedel jeho manažér Pepa a dá sa hovoriť o veľkom šťastí, že nikto v aute neutrpel vážnejšie poranenia. Okrem nich v aute sedela aj speváčka Lucia Bikárová.

"Nezvládol som riadenie, je to moja chyba, začalo snežiť a vozovka bola klzká. Som z toho hrozne mrzutý," kajal sa šofér pre Blesk. Obavy mal ako on, tak aj Marsell a Honza hlavne o Luciu, ktorá iba nedávno podstúpila operáciu ucha. "Dúfame, že jej ten náraz sluch nepoškodí," dodal skrúšene Pepa. Marsell pri náraze rozbil hlavou okienko a záchranári ho odviezli do nemocnice s podozrením na vnútorné krvácanie, čo sa ale nepotvrdilo. Aj u Lucii sa našťastie zistili len ľahké zranenia. Zdroj uviedol, že keď sa o tom dozvedel Honza, úplne sa psychicky zložil.

Aj Marsellovi sa v šoubiznise darí, nielen ako spevákovi, ale aj hercovi:

Zdá sa, že všetko je už ale v poriadku, Marsell sa už stihol ozvať na sociálnej sieti. "Keby pri nás nestál Boh a všetci svätí, už by sme tu zrejme neboli. Z tejto nočnej mory sa budeme budiť ešte dlhú dobu. Ale vďakabohu sme v poriadku, vyviazli sme len s odreninami a narazenými chrbtami… Uvedomili sme si, že nepoznáme deň ani hodinu, kedy môže byť koniec…dávajte si prosím na seba všetci pozor, pretože nikdy neviete, čo sa môže stať," zhodnotil trpkú skúsenosť spolu s varovaním svojich fanúšikov Honzov brat a poďakoval im za podporu. Už len aby stále "všetci svätí" aj pri Honzovi, keď sa bude snažiť vysvetliť zistenia polície. Už teraz je zrejmé, že to poriadne prepískol a pohneval si veľmi veľa ľudí, vrátane známych tvárí.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ??????? ?????? (@marsell_bendig)

Najčítanejšie