Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tomu sa povie BONUS! K AC/DC sa pripojí aj počas koncertu v Bratislave TÁTO mega hviezda!
Zdielať na

Tomu sa povie BONUS! K AC/DC sa pripojí aj počas koncertu v Bratislave TÁTO mega hviezda!

Archívna reportáž

Len v pondelok obletela Slovensko veľmi potešujúca správa, že do našich končín zavíta absolútna rocková legenda, austrálska kapela AC/DC. A už na druhý deň je vonku ďalšia skvelá správa!

​Komik a vášnivý fanúšik kapely AC/DC, Dean Delray, sa v súvislosti s očakávaným turné AC/DC podelil o niekoľko pozoruhodných správ. Už 27. januára to napísal na sociálnej sieti: "Včera večer som sa z veľmi spoľahlivého zdroja dozvedel, že AC/DC budú tento rok koncertovať s novým basgitaristom. Nebudem hovoriť, kto to je. Nechám AC/DC, aby to oznámili."

No hoci to napokon AC/DC neprezradili, predsa sa von dostala informácia, ktorá musela rockových fanúšikov poriadne potešiť. Namiesto Cliffa Williamsa (74) totiž obsadí túto rolu basgitarista Guns N' Roses Duff McKagan (60), píše portál Metalwani. Spoluzakladateľ absolútnej legendy medzi rockovými kapelami síce s od "ruží" odišiel už v roku 1997, keď sa pustil do boja s alkoholizmom. Uspel a nasledujúce roky sa tešil z rodiny a postupne dvoch dcérok. Od roku 2002 je členom kapely Velvet Revolver, kde hrá po boku ďalšej hviezdy z Guns N' Roses, skvelého a neprehliadnuteľného gitaristu Slasha.

Duff za mikrofónom so Slashom po boku:

Nebude to prvá posila, ktorá z "Pušiek a ruží" prišla vypomôcť kolegom z AC/DC. Na ich turné "Rock Or Bust" v rokoch 2015 - 2016 totiž líder kapely, Brian Johnson (76), začal mať vážny problém so sluchom a tak na záverečných 22 koncertoch nastúpil samotný Axl Rose. "Bolo to náročné turné, ktoré bolo treba ukončiť. Boh žehnaj Axlovi, že prišiel a pomohol nám, dokončiť to. Odviedol skvelú prácu. A na konci som bol definitívne rozhodnutý, to bolo pre mňa už všetko. Skončil som, jednoducho skončil," vyjadril sa Williams, ktorý sa s kapelou rozišiel v dobrom a nepochybne im drží palce aj pri tohtoročnom turné.

Najčítanejšie