Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Česká speváčka šokuje! Dcérku (8) vníma ako chlapca, v mužskom rode ju aj oslovujú!
Zdielať na

Česká speváčka šokuje! Dcérku (8) vníma ako chlapca, v mužskom rode ju aj oslovujú!

Hoci má pôvabná česká speváčka a modelka Jitka Boho (32) doma párik detí, dcérku Rosaliu (8) a synčeka Tadeáša (2), obe vraj vníma ako chlapcov. Rosalia totiž nie je typické dievča. Preferuje krátke vlasy, nenosí šaty, nehrá sa s bábikami, ale radšej sa venuje judu. Mnohí ju vraj preto oslovujú v mužskom rode.

​Romantické meno Rosalie, ktoré vybrala bývalá česká Miss a finalistka Miss Universe z roku 2010 Jitka Boho pre svoju dcérku, k nej zatiaľ ani trochu nesedí. Hoci sa jej vraj Jitka snažila občas podsunúť nejaké pekné šaty, ona trvala na nohaviciach, ba aj jej záujmy boli a sú chlapčenské. "Bolo to pre mňa trošku ťažšie. Keď som videla, že sa Rosálka drží zaryto svojho štýlu, uberalo mi to energiu sa o niečo snažiť. Takže som to musela akceptovať a beriem ju takú, aká je. Nenútim ju do ničoho," zverila sa Boho pre iglanc.cz.

Prezradila, čo jej dcéru najviac baví. "Chodí na judo a hrá na violončelo. To sú dva protiklady a bavia ju oboje. Doma sa potom chváli, koľko chlapcov na jude prebila. Tento druh športu jej evidentne pôjde. Budem ju v tom podporovať, keď ju to baví. Hlavne, aby pri tom vydržala. Či to tak zostane, alebo sa to zmení, to je na nej. Ja jej do toho nebudem zasahovať. Ono to ani nejde. My, rodičia, by sme mali byť deťom oporou, pokiaľ chcú ísť v nejakom štýle, alebo sa v niečom cítia lepšie," radila v tomto smere skúsená mama, ktorá naplno akceptovala aj to, že nie každé dievčatko musí byť nutne "princeznička".

Vypočujte si jednu z Jitkiných piesní:

Odmieta názory, že to ona z Rosalie naschvál robí chlapca. "Ako som povedala, do ničoho ju nenútim. Pokiaľ sa takto cíti dobre, som iba rada, pretože vidím, že je takto šťastná," hovorí táto chápavá a empatická mama. No nie všetci to vnímajú tak nadšene. "Samozrejme, tie názory sú rôzne, dokonca ju oslovujú ako chlapca. S tým som, samozrejme, zmierená, pretože na prvý dojem vyzerá naozaj ako chlapec. Ale je malá a všetko sa môže ešte zmeniť. Pokiaľ je šťastná, pre mňa ako rodiča je to najdôležitejšie," uzavrela Boho, ktorá je zjavne pripravená na všetko, len ak bude jej dieťa šťastné.

Jitkina dcéra skutočne vyzerá skôr ako chlapec, niektorí ľudia neváhajú mať nemiestne komentáre:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa J I T K A B O H O (@jitkaboho)

Najčítanejšie