Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Česko v šoku! Náhle zomrel len 51-ročný člen legendárnej kapely!
Zdielať na
Hudba

Česko v šoku! Náhle zomrel len 51-ročný člen legendárnej kapely!

Zdroj: pexels.com

Ďalšia smutná správa o predčasnom skone známej osobnosti zo sveta šoubiznisu prišla z Česka. Kapelu Rapmaster, známu najmä z deväťdesiatych rokov, navždy opustil jeden jej člen. Vo veku 51 rokov náhle skonal Jan Kristian Kodad. Vo svojom príspevku to potvrdil jeho kamarát Pavel Vohnout a pridal aj pár osobných spomienok. Kodad po sebe zanechal dcéru Yvonu a partnerku Markétu.

​Aký krehký môže byť niekedy život sa potvrdilo aj v prípade hudobníka z kapely Rapmaster, Jana Kristiana Kodada, známeho pod menom J. Bell, ktorého mal postihnúť infarkt. Hit skupiny s názvom Slizkej had sa hral jeden čas na všetkých diskotékach v Česku, ale v hitparádach v rádiách a v televízii bodovali  aj s inými skladbami v štýle hiphopu deväťdesiatych rokov. Jeho náhly skon sa dotkol aj jeho kamaráta Pavla Vohnouta alias Kyklopa zo skupiny Maxíci. Pre Expres.cz uviedol, čo sa udialo krátko pred skonom jeho kamaráta. "Tlačilo ho na hrudi, tak si šiel odpočinúť a už to nedal. Je mi veľmi ľúto rodiny," konštatoval so smútkom.

Na svojej facebookovej stránke zdieľal Vohnout smútočné oznámenie Kodadovej rodiny: "Po živote naplnenom neúnavnou prácou, láskou a obetavosťou odišiel od svojich najdrahších náš milovaný syn, otecko, brat, partner, strýko a kamarát. Posledná rozlúčka sa bude konať v utorok 21. novembra v obradnej sieni krematória v Tábore." K oznámeniu pridal Vohnout aj pár vlastných slov na jeho počesť. "Ďalší kamarát a dobrý chlap. Honzík, mal som ťa rád, niečo sme spolu zažili," venoval pekné slová kamarátovi.

Pripomeňte si najväčší hit kapely:

"Honzík bol absolútne skvelý človek vždy pozitívne naladený. Mal rád život a vždy s ním bola úžasná sranda. Navye som si ho vážil za jeho pracovitosť a zmysel pre perfekcionizmus. Bol všestranný a nielenže vedel baviť ľudí, ale na čo siahol, ako keby rozkvitlo," vzdal hold kamarátovmu talentu a danostiam. Jan Kodad bol raper, producent, zberateľ amerických aut a nadšený účastník automobilových zrazov.

Najčítanejšie