Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Po zdanlivej pohode to nevyzerá dobre! Patrasová obvoláva známych a hľadá Slováčka!
Zdielať na

Po zdanlivej pohode to nevyzerá dobre! Patrasová obvoláva známych a hľadá Slováčka!

Archívna reportáž

Dáde sa nemožno čudovať, že chce mať o manželovi informácie po tom, čo už navyvádzal......

Nebol by to Felix Slováček (80), aby si z času na čas verejne nerypol do svojej manželky Dagmar Patrasovej (67). Chvíľu sa zdá, že sú zadobre, keď ju známy hudobník chváli, ale potom ju zas nečakane podrazí, čo ju vie vždy spoľahlivo rozhádzať. Ktovie prečo ho Dáda stále neopustila, ani po nespočetných neverách vrátane sedemročného vzťahu s o polovicu mladšou výtvarníčkou Luciou Gelemovou. A zdá sa, že jej dokonca aj chýba.

​Hlavne v ostatnej dobe vraj časté vyvolávanie Dagmar Patrasovej kamarátom a kolegom manžela Felixa Slováčka, vyvoláva úškrny a nelichotivé poznámky. "Niekoľkokrát týždenne mám telefonát od Dády, ktorá sa čudným hlasom pýta, či neviem, kde je Felix," nenechal si pre seba svoju skúsenosť jeden Felixov kolega a zveril sa s tým portálu Ahaonline. "To je stále: Neviete, kde je Felix?" pritakával aj ďalší. Je cítiť, že držia so Slováčkom,  ktorý neustále pendluje po rôznych koncertoch, čo ho, samozrejme živí. Na jeseň je v pláne ďalšia veľká šnúra, vrátane vianočných vystúpení, zjavne bude mať Dáda vysoké účty za telefón...

Felix Slováček akoby len na to čakal, aby sa mohol na svoju manželku posťažovať. "To robí stále! Pritom sa stačí pozrieť do kalendára, že som na výjazdoch," komentoval situáciu u nich doma. Akoby pre neho nebolo normálne, že sa o seba manželia zaujímajú a informujú vzájomne o svojich aktivitách. Pre Felixa je zrejme zaťažko osobne spomenúť Dáde z akých dôvodov nebude nejaký čas doma a kde bude. Je skutočne zvláštne, že  by to mala vyhľadávať v akomsi kalendári sama, nie je predsa jeho asistentka, ale manželka.

Je ale rovnako dobre možné, že v rámci omieľaných problémov herečky s alkoholom niekedy prosto aj zabudne. Je ale smutné, že Felix jej neberie telefón, a tak potom obvoláva jeho kamarátov. Slováček robí zo seba priam obeť. "Ja potrebujem pokoj na prácu, ktorá živí aj ju, sakra..," rozčuľuje sa, akoby manželka nemala právo vedieť, kde sa zdržiava. "Upol som sa na prácu a na priateľov. A Dáda to jednoducho musí pochopiť," vysvetľoval, ktoré osoby sú pre neho zjavne  dôležitejšie ako manželka.

​Je vidieť, že ani Slováček sa nezmenil a myslí pritom najmä na seba, ako snáď vždy vo svojom živote. Inak by azda verejne nepriznával, že si na koncertoch užíva aj s inými ženami, čo je podľa neho u muzikantov bežné. Jemu sa ale nepáči, keď ho Dáda kontroluje a ešte sa aj pohoršuje. "Niekedy je dobrá, inokedy nie, ja už som si na to zvykol a nerútim sa z toho," konštatoval, pričom nerieši, že rútiť sa môže práve z neho. Napokon, ako sa hovorí, "džentlmen mlčí a užíva si", a Slováček nikdy nemlčal...

Najčítanejšie