Jasno
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Sinéad sa na smrť dlho pripravovala! Zvláštne pokyny pre jej deti!
Zdielať na

Sinéad sa na smrť dlho pripravovala! Zvláštne pokyny pre jej deti!

Nečakaný skon írskej speváčky Sinéad O'Connor (†56) vyvolal obrovskú odozvu jej hviezdnych kolegov aj osobností nielen z hudobného sveta. Aj keď sa už v minulosti zopárkrát pokúsila o samovraždu a vlani sa po strate milovaného syna celkom opustila, posledné týždne naznačovali, že sa predsa len spamätáva. Opäť začala tvoriť pesničky a na budúci rok sa chystala na svetové turné. No predsa sa na smrť tak trochu celý život pripravovala.

​Veľká a nezlomná bojovníčka za ideály, írska speváčka Sinéad O'Connor, svoj boj dobojovala. Príčina jej predčasného úmrtia zatiaľ nie je známa, ale ako sa sama vyjadrovala, po tragickom skone jej najmilovanejšieho dieťaťa, syna Shanea Lunnyho (†17), ktorý vlani spáchal samovraždu, odvtedy žila už iba ako "nemŕtvy nočný tvor".  Na sociálnej sieti sa zverila so svojou veľkou bolesťou na duši zo straty Shanea. "Bol láskou môjho života, lampou mojej duše," spomínala. Ale po tom, ako sa presťahovala do Londýna a začala tvoriť, sa zdalo, že ožíva.

V jej živote však už bola niekoľkokrát na pokraji smrti, keď sa kvôli psychickým problémom pokúsila o samovraždu. Zrejme práve preto mala vedomie smrti akosi bližšie a preto na svoj skon pripravovala aj svoje deti. Okrem zosnulého Shanea mala synov Jakea Reynoldsa (34) a Yeshua Bonadioa (16) a jedinú dcéru Roisin Waters (27). Pred časom sa pre People sa zverila, že už od doby, keď boli ešte malé, im opakovala, čo majú robiť v prípade jej skonu v súvislosti. Je prekvapujúce, že vedela byť až tak praktická a jej rady sa týkali ochrany ich financií a jej diela.

Vypočujte si najväčší hit zosnulej speváčky:

"Vždy som inštruovala moje deti, už od doby, keď boli veľmi malé, že pokiaľ zajtra ich mama umrie, nech ešte predtým, ako zavolajú záchranku, zavolajú môjmu účtovníkovi a uistia se, že nahrávacie spoločnosti nezačnú vydávať moju hudbu bez toho, aby im povedali, kam idú peniaze," prekvapila speváčka, na ktorú by takýto prístup tipoval asi len málokto.

"Viete, keď umelci zomrú, mají odrazu oveľa väčšiu hodnotu ako zaživa. Tupacovi vyšlo po smrti oveľa viac albumov, ako ich urobil počas života. Je to dosť nechutné, čo tie nahrávacie spoločnosti robia," vysvetlila Sinéad, ktorá neznášala ich chamtivosť a chcela zabezpečiť, že to nebudú práve spoločnosti, ktoré na nej tvorbe budú ryžovať najviac. Azda si jej deti niečo z jej slov vzali a zabezpečili sa.

Najčítanejšie