Jasno
17°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Líder skupiny Scooter je divoch aj pred šesťdesiatkou! Zbalil 22-ročnú študentku!
Zdielať na

Líder skupiny Scooter je divoch aj pred šesťdesiatkou! Zbalil 22-ročnú študentku!

Zdroj: Instagram/HPB

Od konca mája slávna nemecká techno hard dance skupina Scooter intenzívne brázdi Európu so svojimi vystúpeniami. Na scéne sú už od roku 1993, keď založil Hans Peter Geerdes, zvaný H.P. Baxxter spolu s kamarátom. Hoci má H. P. už 59 rokov, vie si užívať život naplno. Iba pred pár mesiacmi si našiel novú lásku Saru, ktorá je od neho mladšia až o tridsaťsedem rokov.

​Prestávku medzi vystúpeniami, ktoré od mája intenzívne realizuje skupina Scooter, využil jej líder H. P. Baxxter na dovolenku v spoločnosti mladej priateľky Sary. Vybral si celebritami obľúbený grécky ostrov Mykonos, odkiaľ zdieľa fotografie z pláže a v mori, kde šantí so svojou mladučkou priateľkou ako mladík. Zoznámili sa v Hamburgu, kam sa Sara presťahovala z Mníchova kvôli štúdiu.

Ich stretnutie opísal pred časom pre Bild H. P. Baxxter slovami: "Hneď to medzi nami poriadne zaiskrilo. Áno, sme spolu asi tri mesiace. Boli sme na Sylte a potom sme šli do Bavorska na festival." Pred piatimi týždňami ich spolu videli aj v berlínskom techno klube Berghain a zúčastnili sa aj York Concours Chrono Rallye 2023 pred dvoma týždňami. Zabávať sa vraj vydrží tento pomaly už senior dlhé hodiny.
Vypočujte si novinku od skupiny Scooter v spolupráci s Timmy Trumpet s názvom For those about to rave:

 Obzvlášť uvoľnene a šťastne vyzerá líder Scootra na aktuálnych fotkách z Mykonosu. "So Sarou vychádzame veľmi dobre. Pre mnohých sú dovolenky vážnou a stresujúcou skúškou vzťahu, no pre nás to tak nie je," prezradil Baxxter v rozhovore pre Bild. Zatiaľ je ale predčasné hovoriť o skutočne serióznom vzťahu. So svojou predchádzajúcou priateľkou, modelkou Lyssann Geller (33), randil päť rokov, kým sa v roku 2021 nerozišli. Ona ho považovala za detinského, on hovoril o "postupnom procese, kedy sa u nás z lásky stalo priateľstvo."  V rokoch 2006 - 2011 bol ženatý s herečkou Simone Mostert, no na plodenie detí sa zatiaľ so žiadnou z priateliek nedal.
H.P. Baxxter si užíva prestávku počas turné so svojou mladou milenkou na vychytenom gréckom ostrove Mykonos:
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa H.P. Baxxter (@hpbaxxterofficial)

Súvisiace články

Najčítanejšie