Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Bohuš Matuš rozhodol o manželke: Žiadne zamestnanie, bude doma!
Zdielať na

Bohuš Matuš rozhodol o manželke: Žiadne zamestnanie, bude doma!

Zdroj: Facebook/BM

Aj keď sa hneď po svadbe Bohuša Matuša (49) s jeho mladou partnerkou Luciou (20), ktorá je mamou ich dcérky Natálky (2,5), začali rozoberať ich plány na rozšírenie rodiny, ani po vyše dvoch rokoch to stále neriešia. Lucia má na ďalšie dieťa naozaj dosť času, Bohuš však zakrátko dovŕši päťdesiatku, a tak by bol zrejme za to, keby sa z druhého potomka mohol tešiť čo najskôr. Momentálne je však vraj pre oboch dôležité, aby si urobila maturitu.

​Zamilovaná Lucie chodila na konzervatórium, keď sa kvôli svojej láske, spevákovi Bohušovi Matušovi, rozhodla štúdium prerušiť. Bola ešte neplnoletá, ale uprednostnila dieťa pred školou. Aj keď to neľutuje, ako tvrdí, predsa si len na seba akosi príliš skoro uvalila materské povinnosti. Kvôli dcérke si nemôže dovoliť ani chodiť do spoločnosti za zábavou, na rozdiel od manžela, ktorý tam ale zväčša chodí pracovne. Na nedávnu premiéru filmu Oppenheimer sa však vybrali konečne spolu.

"Natálka je u babičky, takže sme sa vydali snáď po dvou rokoch do kina, máme doma obrovskú televíziu, tak pozeráme skôr tam," vysvetľoval Bohuš pre super.cz. Po jeho boku stála Lucka, ktorá si už pred časom zmenila svoje prirodzene hnedé vlasy na blond a po úprave na plastickej chirurgii má zmenený aj nos. Namiesto speváckej kariéry, o ktorú sa zatiaľ neúspešne pokúša, je zatiaľ "žena v domácnosti", čo ale tak trochu žiarlivému Bohušovi asi vyhovuje. Plne sa zatiaľ venuje výchove ich dcérky, ktorá by už mohla nastúpiť do škôlky, ale odložili to na neskôr.

S malou Natynkou pomáha Lucinke mama, škôlku sa rozhodli posunúť o rok: 

"Povedali sme si, že až o rok, ja som bol tiež čo najdlhšie u mamičky, ale, samozrejme, jej prospeje viac detí," prezradil Matuš. Pomaly už teda môže Lucie začať premýšľať aj o nejakom zamestnaní, lebo "furt byť doma nie je dobré", ako hovorí."Najskôr by som chcela dorobiť školu a až potom niekam do práce," načrtla svoju predstavu o budúcsnoti, keď do toho rázne vstúpil Bohuš. "Škola určite, ale do práce nie," poriadne prekvapil diktátorským tónom spevák, ktorému sa teraz v práci veľmi darí. Vzápätí to ale zjemnil a dovysvetlil. 

Lucka počas materskej poriadne zmenila imidž a z nenápadej brunetky sa stala blond dračica:

"Samozrejme, nikdy nevieš, odrazu sa to zvrtne a človek nemá prácu, ale určite by som nenechal drieť ženu," vyhlásil rezolútne v duchu starej školy. Chcel by, aby Lucka prosto ostala "žienkou domácou". "Aby bola s deťmi, starala sa a mala tú pohodu, je mi strašne ľúto niektorých ľudí, povedzme za kasou... to by som jej neželal," vyjadril sa spevák, pričom azda jeho zámer nie je zlý, ale posledné slovo by rozhodne mala mať v tejto veci Lucie, snáď už máme za sebou časy, keď muži rozhodovali za manželky... 

Súvisiace články

Najčítanejšie